Σήμερα στο γραφείο του Δημάρχου Παγγαιου Φιλίππου Αναστασιαδη τον επισκέφθηκε η Βάσω με τα αφοπλιστικά της μάτια , η οποία κατάφερε να κατακτήσει την δεύτερη θέση στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες πυγμαχίας τιμώντας τα Ελληνικά χρώματα και τον Δήμο Παγγαίου !
Συνοδεύτηκε από τον Πρόεδρο του αθλητικού συλλόγου ΜΑΧΗΤΕΣ Νότης Καρασαββας αλλά και ο άξιος δάσκαλος- προπονητής της, Καρανικολης Παναγιώτης ,που ξέρει να γυμνάζει , ξέρει να προπονεί αλλά πάνω από όλα να πλάθει χαρακτήρες .

Σε κάθε περίπτωση δεν μας διαφεύγει η ανεκτίμητη προσφορά του πρώην Προέδρου και Διακεκριμένου επιχειρηματία της περιοχής Νίκου Μάρτου για την αμέριστη συνδρομή και συμπαράσταση στον Σύλλογο . Τέλος θα θέλαμε να συγχαρούν τον πατέρα της Βασως , Μιχάλη Σταυρίδη για τους κόπους , την στήριξη και διαπαιδαγώγηση που προσέφεραν στο καμάρι τους .

Ως Δήμαρχος Παγγαιου αισθάνθηκε την υποχρέωση να στηρίξει κάθε προσπάθεια που στρέφει κυρίως τους νέους στον αθλητισμό και θα εισηγηθεί στην οικονομική επιτροπή του δήμου μας την οικονομική ενίσχυση της Βάσως με το ποσό των 3.000 € .
Καλή πορεία , καλή σταδιοδρομία και πάντα επιτυχίες !!!

Προηγούμενο άρθροΝέο ΔΣ στο Σωματείο Καφεζυθοπωλών Ν.Καβάλας
Επόμενο άρθροΑγιασμός στον πολιτιστικό σύλλογο Νέας Ηρακλείτσας Άγιος Γεώργιος