Την Πέμπτη 23 & 30 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η Λαϊκή Αγορά Καβάλας για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά λόγω του ότι οι εορταστικές ημέρες συμπίπτουν με την ημέρα του Σαββάτου. Ο πρόεδρος του Σωματείου των Μικροπωλητών κ. Χρήστος Ιωαννίδης ευχήθηκε να έχουν σύμμαχο τον καιρό καθώς από αυτόν εξαρτώνται σχεδόν τα πάντα…

Αρχικά ανέφερε ότι “Πάμε λόγω γιορτών στις 23 και στις 30 του μηνός για τις Λαϊκές Αγορές στην Καβάλα. Μια ημέρα που εξυπηρετεί όλους τους πωλητές. Εκείνη την ημέρα έχουμε ένα θέμα και θα χάσουμε την μικρότερη λαϊκή που είναι της Καρυάς οπότε πάμε Πέμπτη”.

Και πρόσθεσε πως “Καταρχάς θα πρέπει να πούμε ότι το τελευταίο διάστημα δεν έχουμε την κίνηση που θα θέλαμε αφού η αγοραστική κίνηση είναι χαμηλή και αυτό οφείλεται από την μία στις κυβερνητικές αποφάσεις από την άλλη στις καιρικές συνθήκες που δεν μας βοηθάνε. Όλα αυτά συντελούν στην πτώση της κίνησης. Περιμένουμε τώρα τις γιορτές , να ανοίξει η αγορά, να αυξηθεί το αγοραστικό ενδιαφέρον του κόσμου αφού θα αλλάξει η ψυχολογία του κόσμου. Ο κόσμος θα έρθει στις λαϊκές αγορές να ψωνίσει να πάρει τα δωράκια του για την οικογένεια”. Ο ίδιος έδωσε ιδιαίτερο βάρος στις καιρικές συνθήκες αλλά και στην πανδημία.

Σημείωσε δε ότι ο Νοέμβριος άλλες χρονιές είχε καλή κίνηση, φέτος όμως δεν πήγαν καλά τα πράγματα.

ΤΑ ΜΕΤΡΑ….

“Πάντως την μικρή κίνηση την αποδίδουμε στα μέτρα που ελήφθησαν και συνεχίζουν να λαμβάνονται στον καιρό του κορoνοϊού. Βέβαια εμείς στις Λαϊκές αγορές τηρούμε στο έπακρο όλα τα μέτρα , ενώ τα πράγματα είναι πιο εύκολα αφού λειτουργούμε σε έναν ανοικτό χώρο και η διάδοση του ιού είναι πολύ μικρότερη. Φροντίζουμε με κάθε τρόπο να προστατευόμαστε και εμείς και να προστατεύουμε και τον κόσμο” είπε ο κ Ιωαννίδης τόνισε θυμίζοντας ότι καλό είναι να αλλάξει η ψυχολογία του κόσμου.

Μιλώντας καταληκτικά για το εορταστικό ωράριο των Λαϊκών Αγορών ο κ Ιωαννίδης είπε ότι επειδή τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά πέφτουν Σαββατοκύριακο, οι Λαϊκές αγορές θα λειτουργήσουν την Πέμπτη 23 και 30 του μηνός αντίστοιχα, για να προλάβει να εξυπηρετηθεί ο κόσμος, άσχετα αν θα θυσιάσουν μια Λαϊκή αγορά που είναι της Νέας Καρυάς που γίνεται τις Πέμπτες. Κατά τα άλλα δεν αλλάζει τίποτα σημείωσε ο πρόεδρος των μικροπωλητών της Λαϊκής αγοράς στην Καβάλα κ. Σωτήρης Ιωαννίδης και ευχήθηκε “Καλές γιορτές σε όλο το καταναλωτικό κοινό και τον κόσμο της Καβάλας”.

Προηγούμενο άρθροΗ ενίσχυση των στρατιωτικών δεσμών Ελλάδας – Σερβίας στο επίκεντρο
Επόμενο άρθροΔημιουργία εργαστηρίου πληροφορικής στο παράρτημα του σχολείου στο Ποτό Θάσου