Με το που θα ανοίξουν τα σχολεία, την Τρίτη 8 Ιανουαρίου, θα γίνει η μεταφορά των μαθητών του 12ου Δημοτικού Σχολείου στο 25ο και το 15ο Δημοτικό Σχολείο, όπως το διαβεβαίωσε ο προϊστάμενος της Πρωτοβάθμιας κ. Κώστας Μπαντίκος.

Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «όσον αφορά το Δημοτικό Σχολείο όλα είναι έτοιμα. Όπως είχαμε πει εμείς και ενημέρωσε η διευθύντρια τους γονείς, με την έναρξη των μαθημάτων την Τρίτη 8 Ιανουαρίου, τα παιδιά του δημοτικού μπορούν να πάνε στα σχολεία υποδοχής. Είναι όλα εντάξει.

Με το Νηπιαγωγείο έχουμε μία εκκρεμότητα. Θέλουμε την τελική ανακοίνωση ότι όλα είναι εντάξει. Δεν κατέστη εφικτό αυτές τις μέρες να επικοινωνήσουμε. Θα πάμε επάνω, θα επισκεφθώ το χώρο να δω αν όλα είναι εντάξει. Θα κάνουμε τις απαραίτητες επαφές, σήμερα (σ.σ. χθες) θα ξέρουμε τι θα γίνει για να ενημερώσουμε έγκαιρα τους γονείς. Καλό θα ήταν και ιο δύο μονάδες να πάνε μαζί στο νέο χώρο. Όσον αφορά τα παιδιά του Δημοτικού, θα πάνε 5 τμήματα στο 25ο Δημοτικό στην Υψηλάντου και τα άλλα 2 στο 15ο Δημοτικό της Ομονοίας. Και το Νηπιαγωγείο θα πάει στον πρώην Παιδικό που στεγάζονταν στη Ρούσβελτ. Έχουν γίνει εκεί οι εργασίες, υπήρχαν κάποιες τελικές εκκρεμότητες. Θα πάμε κι εμείς να δούμε το χώρο κι αν είναι θα ανακοινώσουμε να μεταφερθούν και τα παιδιά του Νηπιαγωγείου με την έναρξη των μαθημάτων.

Στα νέα σχολεία υπάρχουν οι αναγκαίες αίθουσες για να στεγαστούν τα τμήματα αμιγώς ως είχαν. Ο εξοπλισμός μεταφέρθηκε, έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες. Είναι εντάξει τα πράγματα».

Προηγούμενο άρθροΑνεξαρτητοποιείται και η Βαρβάρα Μπαλτζίδου;;
Επόμενο άρθροΕξηγήσεις έδωσε χθες το βράδυ η Δήμητρα Τσανάκα, προκειμένου να καμφθούν οι αντιδράσεις, για την στήριξη του Χρήστου Μέτιου