Ο Σύλλογος Εθελοντών κατά του Καρκίνου πραγματοποίησε σήμερα στο ογκολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Καβάλας, την προγραμματισμένη όπως κάθε χρόνο κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Σ’ ένα πολύ θερμό κι εγκάρδιο κλίμα παρουσία του Διοικητή κ. Κλειτσιώτη Κωνσταντίνου, του Αναπληρωτή Διοικητή κ. Γερόπουλου Αχιλλέα, της γιατρού Ογκολόγου κας Μαλλιαρού, όπως και όλου του νοσηλευτικού προσωπικού του τμήματος, μοιράστηκαν τα πιτάκια σε όλους τους ασθενείς συνοδεία κι ενός συμβολικού δώρου, όπως πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πίτας για όλο το προσωπικό του Ογκολογικού τμήματος.
Το φλουρί στα πιτάκια έπεσε σε ασθενή όπου του προσφέρθηκε το δώρο του……. και στην κοπή της πίτας το φλουρί έπεσε στο ογκολογικό τμήμα όπου παρέμεινε και το αντίστοιχο δώρο. (Ευχόμαστε να είναι ένα προμήνυμα για τον ερχομό της κλινικής).

Ο κ. Κλειτσιώτης με πολύ αγάπη έδωσε τις ευχές του σε ολους για τον καινούργιο χρόνο κι επισήμανε την ανάγκη της πραγματοποίησης της ογκολογικής κλινικής που ευχόμαστε να πραγματοποιηθει σύντομα.
Η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γκουλούση επίσης ευχήθηκε με εγκάρδια λόγια για τον Καινούργιο Χρόνο και για την υγεία των ασθενών.

Τον Σύλλογο εκπροσώπησαν λόγω περιορισμένου αριθμού ατόμων η Πρόεδρος κ. Γκουλούση Σταυρούλα, η Γεν. Γραμματέας κ. Κονδύλη Δήμητρα και η Ταμίας κ. Παρασύρη Μερόπη.

Προηγούμενο άρθροΜακάριος: Παραμένουμε σταθερά δίπλα στους αγρότες μας- Θα αποζημιωθούν οι αμπελοπαραγωγοί
Επόμενο άρθροEMA: “Πράσινο φως” για το χάπι της Pfizer κατά του κορονοϊού