Την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με τους κατοίκους της Νικήσιανης είχε ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, κατά την επίσκεψή του στο όμορφο χωριό του Παγγαίου, συνεχίζοντας έτσι τις τακτικές του επαφές με τους πολίτες.

Ο κ. Λαζαρίδης άκουσε τα προβλήματα των πολιτών, τις σκέψεις, τα άγχη και τους προβληματισμούς τους, ενώ, από την πλευρά του, τους δήλωσε για μία ακόμη φορά την αμέριστη στήριξή του και τη βούλησή του να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους. Υπενθυμίζεται ότι σχετικά πρόσφατα με δικές του πρωτοβουλίες τοποθετήθηκε ΑΤΜ στο χωριό.

Παράλληλα, τους συνόψισε τις πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη για την αντιμετώπιση των διαφόρων ανοιχτών μετώπων που έχουν προκύψει από την υγειονομική, οικονομική και εθνική κρίση. Επιπλέον, αναφέρθηκε στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη τόσο για την ενίσχυση της οικονομίας και της υγείας όσο και για την εθνική άμυνα.

Ο κ. Λαζαρίδης, νωρίτερα είχε επισκεφθεί και την Ιερά Μονή Αγίου Δημητρίου Νικήσιανης όπου είχε θερμή συνομιλία με τη μοναχή Ταξιαρχία και πήρε την ευχή της.

Στις συναντήσεις του ήταν μαζί του ο αντιδήμαρχος κ. Β. Σαραντούδης και ο πρόεδρος του χωριού κ. Κ. Στάμος.

Προηγούμενο άρθροΕυχές για μια σχολική χρονιά με λιγότερα προβλήματα έδωσε ο Δήμαρχος Καβάλας από το 21ο Δημοτικό
Επόμενο άρθροΜε αυξημένα μέτρα για την ασφάλεια όλων πραγματοποιήθηκε η τελετή αγιασμού στις σχολικές μονάδες του Δήμου Παγγαίου