Την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές και στον Δικηγορικό Σύλλογο Καβάλας. Ο πρόεδρός του κ. Γιώργος Γραμμένος σε δηλώσεις του έκανε λόγο για ένα πολύ ήρεμο κλίμα.

Συγκεκριμένα είπε ότι «οι εκλογές των 63 Δικηγορικών Συλλόγων όλης της χώρας διεξάγονται την Κυριακή. Στην Καβάλα θα γίνει το ίδιο, η ψηφοφορία θα ξεκινήσει στις 7 το πρωί και θα τελειώσει στις 7 το απόγευμα. Δικαίωμα ψήφου έχουν 356 δικηγόροι της ΠΕ Καβάλας. Έχουμε ήρεμο κλίμα μέχρι στιγμής. Κατεβαίνω για δεύτερη φορά υποψήφιος για να συνεχίσουμε κάτι που έχουμε ξεκινήσει την προηγούμενη τετραετία σαν διοικητικό συμβούλιο, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε. Η μισή μας θητεία ήταν κάτω από πολύ αυστηρούς περιορισμούς λόγω κορωνοϊού με τα lock down, τις αναστολές λειτουργίας των δικαστηρίων, τις απαγορεύσεις συγκεντρώσεων, συναντήσεων και γενικά της αποξένωσης που υπήρχε αυτό το διάστημα. Από αυτόν το Σεπτέμβριο ξεκινήσαμε να επανερχόμαστε σε φυσιολογικούς ρυθμούς με όλα τα μέτρα που ισχύουν».

ΣΟΒΑΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ

Πρόσθεσε ότι «αντίπαλος συνυποψήφια είναι για τη θέση του προέδρου μία συνάδελφο (σ.σ. η κα Σιμήτα) με την οποία γνωριζόμαστε 42-43 χρόνια. Ήμασταν μαζί στο φροντιστήριο, συμφοιτητές στη Νομική Θεσσαλονίκης. Μια πολύ αξιόλογη συνάδελφος και καλή δικηγόρος. Σ’ αυτό το κλίμα συνεργασίας και ομόνοιας προχωράμε στις εκλογές, με το νέο Δ.Σ. που θα προκύψει να αναλαμβάνει δράση από τον Ιανουάριο του 2022. Θα κληθεί να επιλύσει σοβαρά ζητήματα που αφορούν όλους τους δικηγορικούς συλλόγους σε μία εποχή που τα πράγματα δυσκολεύουν συνεχώς, ειδικά για τους νέους συναδέλφους».

Προηγούμενο άρθροΥψηλός αλλά σταθερός ο αριθμός κρουσμάτων covid στο Νοσοκομείο Καβάλας
Επόμενο άρθροΟ Μητσοτάκης πρότεινε επίσημα τον Παύλο Μαρινάκη για νέο γραμματέα της ΝΔ