Στην συνοικία της Παναγίας για καθαρισμό και αποψίλωση χόρτων βρίσκεται η υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Καβάλας. Σύμφωνα και με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Κυριάκο Σταυρίδη μέχρι την Πέμπτη θα ολοκληρώσουν τις παρεμβάσεις εκεί. Συγχρόνως καθαρίζονται οι κεντρικοί δρόμοι στην Σαππαίων, πάρκα, έπειτα συνεργεία θα πάνε στο Περιγιάλι και από την ερχόμενη εβδομάδα οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν στις γειτονιές.

“Σίγουρα όλοι έχουν δίκιο που θέλουν τις γειτονιές τους καθαρές. Αυτό που μπορώ να πω είναι υπομονή. Και με την πρόσληψη των ατόμων από την πυροπροστασία που θα μας βοηθήσουν, σε κάθε γειτονιά θα είναι τρία άτομα. Ο Ιούνιος θα βρει την πόλη καθαρή”, είπε στο Lobby 101.8 ο αντιδήμαρχος καθαριότητας.

Δεν είναι μόνο η καθαρή γειτονιά είναι και το ασβέστωμα, ενώ θα ζητηθεί βοήθεια και των πολιτιστικών συλλόγων, αλλά να είναι “να ευπρεπίσουμε τον χώρο. Να είναι όμορφα, αυτός είναι ο στόχος μας”.

Επίσης σε παρεμβάσεις προχωρά και η αρχαιολογική υπηρεσία στην συνοικία της Παναγίας, το “μεγάλο και τρομερό” όπως χαρακτήρισε ο κ. Σταυρίδης, στο τοίχος από την πλευρά της θάλασσας. Προχωρά δηλαδή στο να ανοίξει το τοίχος. Αποτέλεσμα είναι να μαζευτούν κλαδιά, ωστόσο υπάρχει προβληματισμός για το πως θα απομακρυνθούν: “Δεν είναι καλή εικόνα, αλλά χρειάζεται υπομονή. Ας σεβαστούμε το έργο, είναι μεγάλη βοήθεια και εκείνα θα απομακρυνθούν”, σημείωσε ο κ. Σταυρίδης.

Ακούστε τι δήλωσε Κυριάκος Σταυρίδης το πρωί της Τετάρτης στο Lobby 101.8 από το 1.38.05 έως 1.43.50

 

Προηγούμενο άρθροΣΥΡΙΖΑ Καβάλας | Ποιος τελικά εγγυάται την ασφάλεια των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των οικογενειών τους;
Επόμενο άρθροΚοροναϊός: 21 τα νέα κρούσματα – 2.663 στο σύνολο – 147 οι θάνατοι στην Ελλάδα