tsanaka olk

Αρνητική είναι η εισήγηση του ΟΛΚ για τις απαιτήσεις του Δήμου Καβάλας επί των κτισμάτων στο Τελωνείο, σύμφωνα με την γνωμοδότηση που ζητήθηκε από τον Οργανισμό από την περιφερειακή διεύθυνση δημόσιας περιουσίας. Ο πρόεδρος αναλύει τους λόγους που ο ΟΛΚ θεωρεί ύψιστης σημασίας την παραμονή στην κτήση του των κτισμάτων καθώς απαιτούνται χερσαίες εγκαταστάσεις και υποδομές για την εν γένει ανάπτυξη του λιμανιού και πιο συγκεκριμένα για την στέγαση του Οργανισμού Λιμένος, του Λιμεναρχείου Καβάλας, αφού το τωρινό κτήριο θα γίνει ξενοδοχείο, ενώ χερσαίες εγκαταστάσεις απαιτούνται επίσης και για να τρέξουν τα σχέδια του ΟΛΚ για την δημιουργία μαρίνας και υδατοδρομίου.

Τις δικές της απόψεις επί του ζητήματος των αποθηκών εξέθεσε η δήμαρχος Καβάλας Δ. Τσανάκα τονίζοντας πως πρόκειται απλά για μία γνωμοδότηση του ΟΛΚ και όχι απόφαση που μπορεί να φρενάρει τις διεκδικήσεις του Δήμου ως ανταλλάγματα για την υπόθεση του Εσκί Καπού.

Η δήμαρχος στην συνέχεια αποκάλυψε τις σκέψεις της για το που χρειάζεται η Καβάλα να δημιουργηθεί ένα 5αστερο ξενοδοχείο υποστηρίζοντας πως ήδη το έχει συζητήσει με την στρατιωτική ηγεσία στην διαπραγμάτευση για τα στρατόπεδα Ασημακοπούλου.

Προηγούμενο άρθροΠαράπονα για διακοπές νερού στη Θάσο | “Χρήση με σύνεση” προτείνει ο δήμαρχος-video
Επόμενο άρθροΜε «Λίμνη των Κύκνων» συνεχίζεται το Φεστιβάλ Φιλίππων