Το βράδυ της Πέμπτης 23 Δεκέμβρη τρέχουμε ντυμένοι αγιοβασίληδες σε έναν αγώνα αλληλεγγύης της Καβάλας προς το Χαμόγελο του Παιδιού.

Σήμερα το πρωί, οι αντιδήμαρχοι Απόστολος Μουμτσάκης και Γιάννης Προμούσας, με δηλώσεις τους, κάλεσαν τους Καβαλιώτες, μικρούς και μεγάλους, να συμμετάσχουν σ’ αυτόν τον αγώνα δρόμου.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 7 το βράδυ κι οι συμμετέχοντες θα τρέξουν απόσταση δύο χιλιομέτρων, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την πλατεία Ελευθερίας, όπου λειτουργεί και περίπτερο του Χαμόγελου του Παιδιού, όπου διατίθενται και πανέμορφα χριστουγεννιάτικα δωράκια.

Όσοι πάρουν μέρος, θα μπορέσουν να προμηθευτούν γενειάδες και σκούφους αγιοβασιλιάτικους από το περίπτερο του Χαμόγελου του Παιδιού, ενισχύοντας οικονομικά το σπουδαίο έργο της οργάνωσης.

Η Αγάπη, η Καλοσύνη και η Αλληλεγγύη χαρακτηρίζουν το πνεύμα των Χριστουγέννων, είπε ο κ. Μουμτσάκης, και προσκάλεσε τους Καβαλιώτες να λάβουν μέρος στο όνομα αυτών των τριών λέξεων.
«Η αγάπη τρέχει με χαμόγελο» είναι το σύνθημα της εκδήλωσης, κατά τον κ. Προμούσα, ο οποίος τόνισε ότι δίνεται ακόμη μια ευκαιρία για τους Καβαλιώτες να κατέβουν στο κέντρο και να συμβρεθούν, να εκτονωθούν από τα δεινά της πανδημίας και να ενισχύσουν, παράλληλα, την σημαντική προσπάθεια του Χαμόγελου του Παιδιού.

Τέλος, οι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Κατερίνα Μαρκάκη και Ανθή Χατζηφραντζή γνωστοποίησαν ότι έχουν απευθύνει ιδιαίτερη πρόσκληση για τον αγώνα σε όλα τα σχολεία της πόλης.

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη του Περιφερειάρχη ΑΜΘ στο Δήμαρχο Θάσο
Επόμενο άρθροΜητσοτάκης: Σχέδιο δυο φάσεων – Δυο δωρεάν self test στις γιορτές – Νέα μέτρα μετά αν χρειαστεί