Ο Δήμος Καβάλας τίμησε την Τρίτη 4 Οκτωβρίου τα περήφανα γηρατειά, διοργανώνοντας εκδηλώσεις σε όλα τα ΚΑΠΗ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων (1 Οκτωβρίου).

Η Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη του Δήμου Καβάλας δημιούργησε ζεστή ατμόσφαιρα στους χώρους των ΚΑΠΗ, με μουσική, χορούς, τραγούδια και μεζέδες, για τους απόμαχους της ζωής.

Στις εκδηλώσεις της Νέας Καρβάλης και των Ποταμουδίων παρέστη, συνομίλησε με τα μέλη των ΚΑΠΗ και τους ευχήθηκε υγεία και μακροημέρευση ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο και τα μέλη της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ανέστη Δημητριάδη, Ανθή Χατζηφραντζή και Παύλο Χαβιαρόπουλο, τη γενική διευθύντρια των ΚΑΠΗ του Δήμου Καβάλας, Αθηνά Παυλίδου και την υπεύθυνη του ΚΑΠΗ Ποταμουδίων, Αναστασία Κανέλα.

Στις Κρηνίδες, με πρωτοβουλία των υπευθύνων του ΚΑΠΗ και παρουσία του Αντιδημάρχου Πρωτογενούς Τομέα και Κοινοτήτων, Θόδωρου Παπαδόπουλου, γιόρτασε τα εκατοστά γενέθλια του ο κ. Γιώργος Βασιλειάδης.

Στις εκδηλώσεις της Νέας Καρβάλης παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν ο πρόεδρος της Κοινότητας, Νίκος Καρακεϊσογλου και η Βίκυ Νάτση, εκπρόσωπος της βουλεύτριας Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, Τάνιας Ελευθεριάδου.

Για την πραγματοποίηση των σημερινών εκδηλώσεων, συνεισέφεραν είτε οικονομικά, είτε με τη διάθεση προϊόντων, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, οι βουλευτές Γιάννης Πασχαλίδης (ΝΔ) και Τάνια Ελευθεριάδου (ΣΥΡΙΖΑ), ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού, Λεωνίδας Παππάς, ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Παπουτσής και οι εταιρίες Αφοί Τσατσούλη, ΒΙΚΡΕ, Βουγιουκλής Α.Ε., Hondos Center, Ταβέρνα “Μελτέμι”.

Προηγούμενο άρθροΈβρος: Θωρακίζονται τα σύνορα – Σε περιπολία μη επανδρωμένες λέμβοι με υπερσύγχρονα συστήματα
Επόμενο άρθροΔιπλή δολοφονία στην Καβάλα: Το ερωτικό γράμμα του κτηνοτρόφου στην 30χρονη