Σύσκεψη για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση της επερχόμενης κακοκαιρίας, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 13 Ιανουαρίου, με τη συμμετοχή των Αντιδημάρχων, Κυριάκου Σταυρίδη και Απόστολου Μουμτσάκη, του Προϊσταμένου του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Καβάλας, Σταύρου Κιβράκη και των εκπροσώπων της Δημοτικής Αστυνομίας και της Τροχαίας Καβάλας.

Όπως αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, οι δυνάμεις που έχουν σχέση με τη διευθέτηση των προβλημάτων που ενδέχεται να δημιουργήσουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα, θα βρίσκονται σε επιφυλακή από σήμερα το βράδυ (13/1) μέχρι την ερχόμενη Κυριακή (17/1).

Επίσης, ρυθμίστηκαν και τελευταίες λεπτομέρειες για την ομαλή ροή των οχημάτων στις εξόδους της πόλης και στις μονάδες υγείας (Νοσοκομείο).

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα, το βράδυ της Τέταρτης, εκτός από την αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, αναμένεται να χιονίσει στον ορεινό όγκο του Δήμου Καβάλας, ενώ την Πέμπτη (14/1), κατά πάσα πιθανότητα τις βραδινές ώρες, παρόμοια φαινόμενα θα εμφανιστούν και στις πεδινές περιοχές. Ίδιο θα παραμείνει το σκηνικό του καιρού έως και την Κυριακή 17 Ιανουαρίου. Οι χαμηλές θερμοκρασίες θα διατηρηθούν μέχρι την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου.

Σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη άμεσης αντιμετώπισης των προβλημάτων από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων, μπορείτε να επικοινωνείτε με τις υπηρεσίες του Δήμου Καβάλας:

☎️ ΚΑΒΑΛΑ: 2513 500381-382
ΚΡΗΝΙΔΕΣ: 2513 502500-517

Προηγούμενο άρθροΕΛΜΕ Καβάλας: Θεωρούμε άκαιρο και επικίνδυνο το άνοιγμα των σχολείων
Επόμενο άρθροΈρχεται η κακοκαιρία “Λέανδρος”: Ισχυρό ψύχος και χιονοπτώσεις – Πόσο θα διαρκέσει