Σύσκεψη-2-1021x580

Σύσκεψη για το συντονισμό του τρόπου αντιμετώπισης της καύσης των καλαμιών στα Τενάγη των Φιλίππων, πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στα γραφεία του παραρτήματος Ανατολικής Μακεδονίας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας στην Καβάλα.

Η σύσκεψη προκλήθηκε λόγω του ότι φέτος λίγο περισσότερο από τις προηγούμενες χρονιές έχουν παρατηρηθεί κάποιες μεμονωμένες εστίες πυρκαγιών από παραγωγούς στα Τενάγη Φιλίππων που προσπαθούν να κάψουν τα υπολείμματα από τις καλαμποκαλλιέργειες.
Ο πρόεδρος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Αν. Μακεδονίας κ. Ζαφείρης Μυστακίδης δήλωσε ότι ανέλαβαν εκ νέου αυτή την πρωτοβουλία, όπως και πριν από τέσσερα χρόνια, με τα γνωστά θετικά αποτελέσματα, ώστε να εξαλείψουν ή κατά το δυνατό να μειώσουν το φαινόμενο αυτής της παράνομης καύσης που καταστρέφει την τύρφη και μολύνει το περιβάλλον. Στο πλαίσιο αυτό προσκλήθηκαν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς από τις Περιφερειακές Ενότητες Καβάλας και Δράμας, προκειμένου να συντονίσουν τις προσπάθειές τους , ώστε να εξαλείψουν στο μέτρο του δυνατού το εν λόγω φαινόμενο.

Προηγούμενο άρθροΚλειστές οι Εφορίες σήμερα σε Καβάλα και Δράμα!
Επόμενο άρθροΡεσιτάλ με ρώτσικη μουσική για πιάνο στο Δ.Ω.Κ. για το “έτος ελληνορωσικής φιλίας” -Video