Με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση και στη συνέχεια την υπερψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών, εμφανίσθηκαν στη Μακεδονία και στην Καβάλα αφίσες με πρόσωπα βουλευτών, μεταξύ των οποίων και των Δ. Εμμανουηλίδη, Κ. Μορφίδη και Γ. Παπαφιλίππου, στους οποίους απευθύνεται το ερώτημα «εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;;;;».

Στους ανώνυμους (;;;) διακινητές του ερωτήματος, αλλά και σε όσους επιτίθενται κατά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνουμε ότι:

«Οι φασιστικού τύπου ενέργειες στοχοποίησης με αφίσες, με κακόβουλες προτροπές μέσω των κοινωνικών δικτύων, ακόμη και με απευθείας απειλές μέσω τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων δε μας τρομάζουν, ούτε θα μας εμποδίσουν να στηρίξουμε την πατριωτική και εθνικά ωφέλιμη συμφωνία των Πρεσπών».

Καλούμε τη ΝΔ και τους εκπροσώπους της στο νομό μας να μας πουν αν στελέχη της σχετίζονται με τέτοιες ενέργειες κι αν ναι, αν τις καταδικάζουν. Ακόμη και αυτή την ύστατη στιγμή, οφείλουν να αντιληφθούν τις τεράστιες ευθύνες τους και να πάρουν αποστάσεις από αυτές τις αντιδημοκρατικές πρακτικές.

Καλούμε επίσης και όλα του Κόμματα του Δημοκρατικού Τόξου και όλους τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες να καταδικάσουν και να απομονώσουν τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους βουλευτές Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ και σε όλους τους εκλεγμένους εκπροσώπους του ελληνικού Κοινοβουλίου, που σήμερα στοχοποιούνται.

Να γνωρίζουν καλά ότι κανένα στέλεχος ή βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κανένας βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου δεν εκφοβίζεται από μεθόδους του

υποκόσμου.

Προηγούμενο άρθροΣυγκρατημένα αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για τον τουρισμό το 2019 για τον Ν.Καβάλας σύμφωνα με τον πρόεδρο των Ξενοδόχων Θάσου
Επόμενο άρθροΤραγική κατάληξη: Πέθανε η μια από τις τρεις γυναίκες που τραυματίστηκαν το μεσημέρι στο Εμπορικό Κέντρο!