Η Εκτελεστική Επιτροπή του Συνδέσμου Προπονητών Καβάλας ανακοινώσει την διενέργεια του 2ου Διαδικτυακού Σεμιναρίου που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 30 Απριλίου 2020 και ώρα 19:00 με ομιλητή τον κ. Παπαδάκη Βασίλειο, Προπονητή Ποδοσφαίρου UEFA A, Τεχνικό Διευθυντή Πανακρωτηριακού, Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ακρωτηριακού και Τεχνικό Διευθυντή Δικτύου Ακαδημιών ΠΑΕ Χανίων.

Το θέμα του επιμορφωτικού σεμιναρίου είναι«Η Εξειδίκευση της ποδοσφαιρικής προπόνησης με βάση τον ποδοσφαιριστή».

Όσοι ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο email του Συνδέσμου αναφέροντας το ονοματεπώνυμό τους μέχρι την Τετάρτη στις 18:00 το απόγευμα.

Το email του Συνδέσμου είναι info@sppkavalas.gr

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Την Πέμπτη το πρωί θα σταλεί email στους ενδιαφερομένους με οδηγίες για την παρακολούθηση του σεμιναρίου. Το σεμινάριο είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Πρόσεδρο του Συνδέσμου κ. Καραμπετάκη Νικόλαο στο τηλέφωνο 6948074284 ή με τον Γραμματέα κ. Κλεανθίδη Μάνθο στο τηλέφωνο 6945295129.

Προηγούμενο άρθροΣτα σκαριά καμπάνια για την ενίσχυση της αγοράς | Η επόμενη μέρα στα καταστήματα και η “Free Covid-19 Zone”
Επόμενο άρθροΚληρώνει για την επένδυση της VW στην Ελλάδα | Εκτός σχεδίων η Θάσος ;