Σύμφωνο βρίσκει τον περιφερειακό σύμβουλο Χρήστο Γάκη η πρόταση του Μιχάλη Αμοιρίδη για την συνεργασία των παρατάξεων Μέτιου και Τοψίδη.

Ο κ. Γάκης σημείωσε ότι “Διάβασα και εγώ την ανακοίνωση του κ. Αμοιρίδη και νομίζω ότι η άποψη του συγκλίνει και με τις απόψεις συμβούλων που μέχρι σήμερα όπως άλλωστε και εγώ, έχουμε ανεξαρτητοποιηθεί.

Νομίζω ότι η λογική πρέπει να είναι προς την συναίνεση και προς το να βρίσκουμε λύσεις και να κάνουμε προτάσεις για να προοδεύσει ο τόπος μας και όχι απλά να οδηγούμαστε σε μια λογική αντιπολίτευσης και να πρέπει να περιμένουμε να γίνει κάποιο λάθος για να αντιπολιτευτούμε στα μέσα ενημέρωσης.

Βλέπω ότι και ο κ. Αμοιρίδης κινείται σε αυτή τη γραμμή. Το πνεύμα όπως αποδεικνύεται και όπως περνάει ο καιρός, δικαιώνει τους συμβούλους που πρώτοι επεσήμαναν αυτά τα προβλήματα και πρώτοι ανεξαρτητοποιήθηκαν από την παράταξη του κ. Τοψίδη.

Το τι μέλει γενέσθαι με τον κ. Αμοιρίδη είναι ένα ζήτημα που η παράταξη θα το κρίνει. Από όσο διάβασα άλλωστε δεν γίνεται κάποια κίνηση από την πλευρά του κ. Τοψίδη για τη διαγραφή του από την παράταξη τους.

Νομίζω ότι η δήλωση του είναι ξεκάθαρη στο που οδηγεί αλλά όλο αυτό θα το δούμε μελλοντικά”.

ΣΩΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Ο ίδιος εκτιμά ότι πρέπει να γίνει σωστή συνεργασία για το καλό της Περιφέρειας. “Εξ αρχής λέγαμε ότι δεν είναι αυτοσκοπός η αντιπολίτευση για λόγους προβολής. Ο σκοπός είναι όπου απαιτείται η συναίνεση να γίνεται μια πρόταση και είθε να γίνεται αποδεκτή για το καλό της Περιφέρειας. Το αν θα συνεργασθούν οι παρατάξεις νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που αφορά τους επικεφαλής των παρατάξεων και δεν είναι κάτι που θα το προτείνει ένας σύμβουλος και θα γίνει δεκτό. Και από την άλλη πρέπει να σκεφτούμε ότι υπάρχουν και σύμβουλοι οι οποίοι σε ένα ενδεχόμενο συνεργασίας μπορούν και να αποχωρήσουν. Απλά αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι έστω και μεμονωμένα όλο και περισσότεροι σύμβουλοι από την παράταξη του κ. Τοψίδη απομακρύνονται από τη γραμμή του συνδυασμού και οδηγούνται στην άποψη ότι πλέον δεν μπορούμε να φωνάζουμε απλά και μόνο για να δημιουργούμε εντυπώσεις ούτε και να κοροϊδεύουμε την κοινωνία που μας εξέλεξε και μας έφερε εκεί που μας έφερε” σχολίασε χαρακτηριστικά.

Η ΔΙΑΨΕΥΣΗ

Βέβαια ο ίδιος αναφέρθηκε και σε διάψευση του ιδίου σε δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας που τον ήθελε να συνεργάζεται με τον βουλευτή κ. Λαζαρίδη. «Ποτέ δεν μου έγινε πρόταση για συνεργασία με το Βουλευτή κ. Λαζαρίδη ούτε και έχω αποδεχθεί μια τέτοια πρόταση που δεν μου έγινε καν. Ήταν τελείως λάθος η δημοσίευση αυτού του κειμένου και σε κάθε περίπτωση η άποψη μου ήταν και είναι σταθερή. Είμαι περιφερειακός σύμβουλος, πιστεύω ότι πρέπει να συνεργαζόμαστε με όλους τους βουλευτές προκειμένου να προωθούνται θέματα της περιοχής στην Αθήνα. Άλλωστε νομίζω ότι ο κόσμος μας εξέλεξε όχι για να οδηγηθούμε σε συνεργασίες, που ενδεχομένως θα μπορούσαν να αποτελούν και προσωπικό όφελος για τον καθένα αλλά για να εκπροσωπούμε τον κόσμο και να είμαστε μάλιστα και ειλικρινείς απέναντι του. Γι αυτό και λέω ότι ποτέ δεν μου έγινε πρόταση . Έχω άριστες σχέσεις με όλους τους βουλευτές του νομού και με την ίδια ιδέα θα πορευτώ μέχρι να τελειώσει η θητεία μου» σημείωσε με έμφαση.

Δεν θέλω να αναλάβω θέση συνεργάτη σε κανένα γραφείο και δεν θα το κάνω ποτέ αυτό” τόνισε.

Προηγούμενο άρθροΒαγγέλης Καμπουρίδης· Ελέγχουμε όλα τα πιστοποιητικά νόσησης που μας τέθηκαν υπ’ όψιν για υγειονομικό προσωπικό
Επόμενο άρθροΧώρο για τις διά ζώσης συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου αναζητά ο Δήμος Καβάλας