Με γνώμονα την ενίσχυση του έργου των αρμοδίων φορέων που δραστηριοποιούνται στην πρόληψη και στην αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών και της περιβαλλοντικής κρίσης, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 6 Ιουλίου 2022, στον χώρο του Βιοτεχνικού Πάρκου Καβάλας, εκδήλωση για την παράδοση ενός αυτόνομου πυροσβεστικού συστήματος, προς την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης παραρτήματος Νομού Καβάλας.

Στόχος της εκδήλωσης, μέσω της συνέργειας της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», της ΒΙΟΠΑΚ ΑΕ και του Επιμελητηρίου Καβάλας, είναι η ενίσχυση της δυναμικής του ήδη έντονου έργου που αναλαμβάνουν οι εθελοντές κατά την αντιπυρική περίοδο.

Ο πρόεδρος της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», Παναγιώτης Αγγελίδης ανέφερε χαρακτηριστικά για τη συγκεκριμένη δράση: «Η σημερινή εκδήλωση δείχνει ξεκάθαρα τη σημασία των συνεργειών. Ιδιαίτερα όταν βρισκόμαστε αντιμέτωποι με πρωτόγνωρες προκλήσεις όπως η κλιματική κρίση. Η συνεργασία και η συνένωση δυνάμεων, βρίσκεται στο επίκεντρο της προσέγγισης όλων των φορέων που συνέδραμαν. Για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την περιβαλλοντική κρίση και τις συνέπειές της, πρέπει να κάνουμε ακριβώς αυτό, να ενώσουμε δυνάμεις και να σταθούμε δίπλα στους εθελοντές, ενισχύοντάς τους ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στο δύσκολο έργο τους».

Προηγούμενο άρθροΗ Μασούτης εγκαινιάζει το πρώτο σουπερμάρκετ στην Ελλάδα φιλικό για άτομα με οπτική αναπηρία
Επόμενο άρθροΕπίσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου και βουλευτών της Ν.Δ. στο Νομό Ροδόπης