Ο Σύλλογος καταδρομέων και ειδικών δυνάμεων ο <<Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ>> σας εύχεται καλή Παναγία και καλό δεκαπενταύγουστο με υγεία!

Παράλληλα αυτές τις μέρες το μυαλό όλων των μελών του συλλόγου μας και των πολιτών αυτού του νομού, γυρνάει πίσω 35 χρόνια. Στα δυσάρεστα γεγονότα του 1985 με τις δύο μεγάλες πυρκαγιές στην Καβάλα και στην Θάσο που είχε σαν συνέπεια να καταστραφούν πολλές εκτάσεις δάσους αλλά και απώλειες σε ζώα που κατοικούσαν σε αυτό..

Για αυτό ο σύλλογος καταδρομέων και ειδικών δυνάμεων ο <<Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ>> , παρακαλεί θερμά όλους τους συμπολίτες του Νομού μας, να είναι πιο προσεκτικοί με τις εργασίες τους,με τα τσιγάρα τους, τις επόμενες μέρες που θα έχουμε πιθανότατα υψηλό βαθμό επικινδυνότητας πυρκαγιάς.

Για να μπορούμε να συνεχίσουμε να έχουμε αυτό το όμορφο πράσινο δάσος όχι μόνο στην πόλη μέσα αλλά και σε όλο τον νόμο, ο σύλλογος παρακαλεί όλους τους συμπολίτες μας να είναι σε εγρήγορση. Αν αντιληφθούν κάποιο καπνό να ειδοποιήσουν άμεσα την Πυροσβεστική υπηρεσία Καβάλας!

Προηγούμενο άρθροΔεκαπενταύγουστος | To πρόγραμμα εορτασμού στην Παναγία Θάσου
Επόμενο άρθροΓιάννης Κελγιώργης | “Το Oruc Reis το μόνο που κάνει είναι να βρέχει τα καλώδια του – Εμπιστοσύνη στις Ένοπλες Δυνάμεις”