Τον ετήσιο απολογισμό του έκανε ο δήμαρχος Καβάλας κ. Θεόδωρος Μουριάδης. Σύμφωνα με τον δημοτικό σύμβουλο κ. Σωτήρη Παπαδόπουλο πως ήταν ένα ευχολόγιο χωρίς στόχους και προοπτική.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «ο κ. δήμαρχος έκανε τον απολογισμό για το πρώτο έτος της θητείας του. Νομίζω ότι τουλάχιστον εμένα μου δημιούργησε κάποια συναισθήματα αμφιβολίας όσον αφορά τη διοίκηση με προοπτικές, τη διοίκηση με αναπτυξιακό πρόγραμμα. Δράσεις που έγιναν και θα μπορούσαν να γίνουν και χωρίς να υπάρχει μία διοίκηση στο Δήμο Καβάλας. Δηλαδή έγιναν πράγματα τα οποία γίνονται κάθε χρόνο απ’ όλους τους δήμους.

Καθαρίζονται οι κάδοι, απομακρύνονται τα κλαδιά, συνεχίζουν να συμμετέχουν οι δήμοι σε ευρωπαϊκά προγράμματα και όλα αυτά τα οποία γίνονται κάθε χρόνο και ακολουθούνται οι ίδιες διαδικασίες από όλους τους δημάρχους. Βλέπουμε, όμως, ότι θα συνεχίσει και τις επόμενες χρονιές την ίδια, επιτυχημένη γι’ αυτόν, πολιτική. Η καθημερινότητα έχει ιδιαίτερα προβλήματα και συνεχίζουν να υπάρχουν. Τουλάχιστον εγώ δεν είδα έναν απολογισμό και μία προοπτική για τις επόμενες χρονιές αισιόδοξη η οποία θα επιφέρει αυτήν την πολυπόθητη ανάπτυξη στο Δήμο Καβάλας, έναν δήμο Μητροπολιτικό για ολόκληρη την Περιφέρεια και ευρύτερη περιοχή.

Θεωρώ ότι θα πρέπει η πολιτική που εφαρμόζει η διοίκηση του Δήμου Καβάλας, φτωχή όσον αφορά τις αναπτυξιακές τακτικές, να αναθεωρηθεί, είτε με συνεργασίες, είτε και με συμβούλους που θα τον καθοδηγήσουν σωστά προς αυτήν την κατεύθυνση. Δεν έχουμε δει τίποτα μέχρι τώρα. Μία φτωχή χωρίς όραμα πολιτική, η οποία δεν αξίζει στην Καβάλα».

Προηγούμενο άρθροΚορονοϊός: Καλπάζει στην Ευρώπη – Ποιες χώρες πήραν νέα μέτρα
Επόμενο άρθροΣταδιακά ανακάμπτουν οι Λαϊκές Αγορές του Ν. Καβάλας