Θα επιρρίψει ευθύνες στην ΝΟΔΕ ΝΔ Καβάλας το μέλος της κ. Σωτήρης Παπαδόπουλος αν κατέλθουν 2 ή 3 υποψήφιοι δήμαρχοι για τον Δήμο Καβάλας.

Συγκεκριμένα είπε ότι «η ΝΟΔΕ μπορεί και πρέπει να παίξει καταλυτικό ρόλο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση διότι μπορεί να λέμε ότι δεν δίνονται χρίσματα και στηρίξεις, μπορεί όλοι οι συνδυασμοί να ευαγγελίζονται ότι είναι ανεξάρτητοι αλλά είναι στην πραγματικότητα; Δεν είχε η κα Τσανάκα και το 2014 και το 2019 τη στήριξη, έστω την άτυπη, της Νέας Δημοκρατίας; Ας μην αυταπατόμαστε, η ΝΟΔΕ οφείλει να ξεκινήσει άμεσα τις διαδικασίες, συγκεκριμένα για το Δήμο Καβάλας λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης με την αποχώρηση της επικεφαλής της παράταξης, προκειμένου να κατεβούμε με έναν υποψήφιο στις εκλογές. Έχει χρέος κι ευθύνη να το κάνει αυτό και θα πρέπει να αναλάβει και την ευθύνη είτε της μη εμπλοκής της είτε της εμπλοκής της».

ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ

Πρόσθεσε ότι «τώρα που καταρρέει το αφήγημα του κ. Μουριάδη, του Σύγχρονου Δήμου κλπ, τώρα που παρουσιάζονται συνεχώς τα ανυπέρβλητα προβλήματα στο Δήμο Καβάλας, είναι λογικό να υπάρχουν φιλοδοξίες και να υπάρχουν κάποιοι να εξαργυρώσουν το πολιτικό τους κεφάλαιο δηλώνοντας την επιθυμία τους για υποψηφιότητα.

Εδώ θα πρέπει να παρέμβει ο κομματικός μηχανισμός και να προλάβει ενδεχόμενες παρεξηγήσεις ή ενδεχόμενα σχίσματα που θα δημιουργηθούν μεταξύ των δυνητικά υποψηφίων δημάρχων. Διότι, ας μην κρυβόμαστε, ο κεντρικός μηχανισμός μάλλον δεν πρόκειται να ασχοληθεί με την Καβάλα κι ούτε πρέπει να ασχοληθεί. Εδώ πρέπει να παρέμβει η Νέα Δημοκρατία και να αποφασίσει σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, τοπικούς βουλευτές, ποιος από αυτούς που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, ενώνει και δεν διχάζει, ποιος θα μπορούσε να προσελκύσει το ευρύτερο πολιτικό σύστημα του Δήμου Καβάλας, να είναι ευρείας αποδοχής προσωπικότητα, διότι από ένα μόνο κόμμα δεν μπορεί να βγει υποψήφιος, θα πρέπει να έχει και την αποδοχή για τη δεύτερη βδομάδα που χρειάζεται ευρεία συναίνεση για να γίνει δήμαρχος».

Προηγούμενο άρθροΈχασε με 0-2 από τη Βέροια ο ΑΟΚ- Όλη η αθλητική ενημέρωση
Επόμενο άρθρο“Απλά περιμένουμε στην πιάτσα μήπως και έρθει κάποιος πελάτης” δηλώνει ο πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Χρήστος Ιωαννίδης αναφορικά με την έλλειψη κίνησης