Το Σωματείο Καφεζυθοπωλών Ν. Καβάλας ενημερώνει τα μέλη του ότι τη Δευτέρα 28/09/20 ο πρόεδρος συμμετείχε στη συνέντευξη τύπου που έλαβε χώρα στη αίθουσα του Δημοτικού συμβούλιου του Δήμου Καβάλας με θέμα την «σκληρή» απόφαση της αποκεντρωμένης που ακυρώνει την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας για την απαλλαγή των τελών χρήσης κοινόχρηστου χώρου για το 2020,στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου αντιλαμβανόμενος άμεσα την δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρέθηκαν τα καταστήματα του κλάδου λόγω της εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων για την αποτροπή εξάπλωσης του COVID 19.

Επίσης το ΣΚΝΚ την επόμενη Τρίτη 29/09/20 παρέστη στη εκδίκαση της υπόθεσης στην Κομοτηνή από την αρμόδια τακτική επιτροπή της αποκεντρωμένης, με τον πρόεδρο και τον ταμία Παπαθανασίου Νίκο, τον νομικό εκπρόσωπο του δήμου Καβάλας, τον προϊστάμενο του οικονομικού τμήματος καθώς και με εκπρόσωπο του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας.

Το ΣΚΝΚ βρίσκετε πάντα στη πρώτη γραμμή των εξελίξεων που αφορούν το δίκαιο και έννομο συμφέρον του κλάδου και στο πλευρό της δημοτικής αρχής για την άμεση χρονικά απόφαση που έλαβε για την οικονομική στήριξη των προβληματισμένων καταστημάτων του κλάδου.

ο Πρόεδρος του ΣΚΝΚ
ΒΑΦΕΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Προηγούμενο άρθροΜέΡΑ25: “Έλλειμμα δημοκρατίας που χαρακτηρίζει τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης”
Επόμενο άρθροΚάηκε μοτοσυκλέτα στην οδό Ομόνοιας-Καταστράφηκε ολοσχερώς