Με απόφαση του Δημάρχου Θάσου Ελευθέριου Κυριακίδη και του Προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε.Θ. Γεώργιου Κουτσουμανή οι δράσεις των Πολιτιστικών Τμημάτων της ΔΗ.Κ.Ε.Θ., (Χορωδίες, Παιδικές Θεατρικές Ομάδες και Ενηλίκων Θάσου, Λιμένα και Λιμεναρίων), συνεχίζουν διαδικτυακά.

Στόχος της απόφασης αυτής είναι να διατηρηθεί η συνοχή των ανθρώπων που συμμετέχουν σ’ αυτές, να τους δοθεί το δικαίωμα της έκφρασης και δημιουργίας και να επικοινωνήσουν μεταξύ τους συναισθήματα, ιδέες, απόψεις και αρχές. Ακόμη, θα βρίσκονται σε ετοιμότητα ώστε να παρουσιάσουν στο κοινό της Θάσου και όχι μόνο τους καρπούς των προσπαθειών τους, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Με την απόφαση αυτή δίδεται η ευκαιρία, σε όσους επιθυμούν, να συμμετέχουν, να έρχονται σε επικοινωνία με τους συνανθρώπους τους, να ψυχαγωγηθούν και να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους.

Με τις δράσεις των Πολιτιστικών Τμημάτων η Διοίκηση του Δήμου Θάσου και της ΔΗ.Κ.Ε.Θ. θα προσπαθήσει διαδικτυακά, μια και οι πρωτόγνωρες συνθήκες που ζούμε το απαιτούν, να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα Χριστούγεννα και να αισθανθούμε τη ζεστασιά των Άγιων Ημερών της Γέννησης του Χριστού.

Με νεότερη ανακοίνωση που θα ακολουθήσει θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων δράσεων καθώς και οι απαραίτητοι σύνδεσμοι σύνδεσης στο διαδίκτυο του κοινού.

Η συμμετοχή όσων θέλουν να συμμετάσχουν στις δράσεις των Πολιτιστικών Τμημάτων της ΔΗ.Κ.Ε.Θ. είναι ελεύθερη και δωρεάν.
Οι συμμετοχές δηλώνονται στους υπεύθυνους των ανωτέρω τμημάτων.

Για τις Χορωδίες στην Πελαγία Αναγνωστάκη. Τηλέφωνο: 6977859358.
Για τις Παιδικές Θεατρικές Ομάδες στην Στέλλα Φουρναράκη. Τηλέφωνο: 6932412039.
Για τις Θεατρικές Ομάδες Ενηλίκων στην Αμάντα Καταρτζή. Τηλέφωνο: 6985061789.

Προηγούμενο άρθροΔήμος Παγγαίου: Κανένα γιορτινό τραπέζι άδειο αυτά τα Χριστούγεννα
Επόμενο άρθροΣυνεχίζει τον καθαρισμό των καναλιών ομβρίων υδάτων ο Δήμος Νέστου