Το χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δημοτικού Γηπέδου Ελευθερούπολης, όπου υλοποιείται το έργο «Επίστρωση με συνθετικό τάπητα (ταρτάν) του στίβου του γηπέδου Ελευθερούπολης», προϋπολογισμού 600.000 ευρώ επισκέφθηκε ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάσδης.

Το έργο περιλαμβάνει την επίστρωση με συνθετικό τάπητα (ταρτάν) των 8 διαδρόμων μήκους και του χώρου αθλημάτων στίβου στο γήπεδο Ελευθερούπολης. Επισημαίνεται ότι θα είναι ένα από τα ελάχιστα στάδια με 8 διαδρομές σε όλη την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης. Η συνολική επιφάνεια του του συνθετικού τάπητα του στίβου είναι 6.200 τ.μ. και το πάχος του τουλάχιστον 15 χιλιοστά. Του συνθετικού τάπητα προηγούνται όλα τα απαραίτητα έργα υποδομής στο χώρο.

Όλες οι εργασίες πληρούν τις προϋποθέσεις που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Στίβου (IAAF). Με το έργο αυτό αναδεικνύεται ένας ακόμη πόλος αθλητισμού για τους νέους μας που θα περιλαμβάνει όλα τα αθλήματα στίβου και θα μπορεί να φιλοξενεί αγώνες στίβου, εθνικά πρωταθλήματα και διεθνή meetings στίβου. Παράλληλα δημιουργείται και ένα σύγχρονο προπονητήριο ρίψεων, που είναι το μοναδικό στη βόρεια Ελλάδα, πέραν του ενός που λειτουργεί στο Καυτατζόγλειο Στάδιο.

Προηγούμενο άρθροΝέο πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ | Ποιοι οι δικαιούχοι & πως μπορούν να αιτηθούν κρατική επιδότηση διάρκειας 9 μηνών»
Επόμενο άρθροΞεκίνησαν τα γυρίσματα της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 «Ήλιος» στην Καβάλα (φωτογραφίες)