Συγκρατημένα αισιόδοξοι είναι οι αστυνομικοί που συνεχίζουν τις έρευνες για τη δολοφονία 18χρονου στην οδό Σωκράτους χθες βράδυ. Συγκεντρώνονται συνεχώς στοιχεία, αναζητούνται κάμερες στην περιοχή που μπορούν να προσφέρουν υλικό. Από την στιγμή που ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του θύματος οι αστυνομικοί απευθύνονται σε συγγενείς και φίλους του. Ψάχνουν το που βρίσκονταν χθες, τις παρέες του, τη διαδρομή που ακολούθησε, αν ήταν μόνος κτλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος 18χρονος δεν είχε απασχολήσει τις αρχές, έπαιζε ποδόσφαιρο σε ομάδα της Καβάλας και δέν είχε δώσει δικαιώματα. Πιθανότερο είναι το σενάριο αυτός που τον πυροβόλησε και τον σκότωσε να διέφυγε μέσω πυλωτής πολυκατοικίας προς την οδό Αριστοτέλους (πάνω από τη δημοτική αγορά). Η περιοχή όλο το βράδυ ηταν αποκλεισμένη και αυτή την ώρα γίνεται η συλλογή περισσότερων στοιχείων και έρευνα στην περιοχή.

Σενάριο που επίσης εξετάζεται είναι ο πυροβολισμός να έγινε για εκφοβισμό ή κατά λάθος. Πολίτες που το πρωί έρχονταν στην Καβάλα αναφέρουν ότι ελέγχθηκαν εντός των οχημάτων τους σε μπλόκα της αστυνομίας στον Άγιο Σίλα.

Προηγούμενο άρθροΑποχή δικηγόρων ΑΜΘ απο 5/12 εως 7/12
Επόμενο άρθροΚαι η Δ.Τσανάκα ανακοινώνει τα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου της στο Δ.Καβάλας