Η Δημοτική Σύμβουλος κ. Αναστασία Ιωσηφίδου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για δήμαρχος Καβάλας. Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ κ. Χαράλαμπος Δράκος σημείωσε πως θα πρέπει να υπάρξει μία συνεργασία των υποψηφίων της ΝΔ για τον Δήμο Καβάλας.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «πράγματι την Τετάρτη η Αναστασία Ιωσηφίδου εκδήλωσε το ενδιαφέρον της να είναι υποψήφια δήμαρχος, 15 μήνες πριν τις εκλογές. Είναι ευχής έργο ότι αυτήν τη στιγμή υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι για να μπουν στη μάχη. Εύχομαι κατ’ αρχήν να κατέβουν οι τόνοι ώστε να πάμε σε ήρεμη προεκλογική κίνηση».

ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ

Πρόσθεσε ότι «όσον αφορά την δική μας παράταξη και στη στήριξη που θα δοθεί από την παράταξη, αρχίζει πια ένας πολιτικός διάλογος μεταξύ των ενδιαφερομένων. Αυτή τη στιγμή έχουμε δύο συνδυασμού στο χώρο, του Ντίνου Κλειτσιώτη και της Αναστασίας Ιωσηφίδου. Να αρχίσει ένας διάλογος ώστε να πρυτανεύσει μία κοινή γραμμή και έτσι συντονισμένα και συγχρονισμένα να πάμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις στην εκλογική αναμέτρηση του χρόνου τον Οκτώβριο.

Προς αυτήν την κατεύθυνση εμείς ως κόμμα θα κινηθούμε και νομίζω ότι θα έχουμε αίσιο τέλος ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επειδή έχω μιλήσει με τους δύο ενδιαφερόμενους αλλά και με άλλους, υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία, υπάρχουν και διαφωνίες. Αφήνεις τις διαφωνίες και συμφωνείς σε αυτά που πρέπει».

Είπε, τέλος, ότι «ούτως ή άλλως θα προηγηθούν οι βουλευτικές εκλογές άρα ο πρώτος στόχος του κόμματος είναι οι βουλευτικές εκλογές και όχι οι αυτοδιοικητικές».

Προηγούμενο άρθροΞεχείλισε το ρέμα στα Λιμενάρια Θάσου
Επόμενο άρθροΔιακοπή ηλεκτροδότησης σε Δ.Δ του Δήμου Παγγαίου