2%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%89%cf%84%ce%bf-645x362

Με δελτίο τύπου η Ν.Ε. Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας έκανε γνωστό ότι ξεμπλοκαρίστηκε το έργο του αποχετευτικού της Κεραμωτής με την υπογραφή της σχετικής κανονιστικής πράξης στο Υπουργείο Οικονομικών. Η σχετική ανακοίνωση μάλιστα κάνει ιδιαίτερη μνεία στην παράταξη «Δύναμη Πολιτών» με τον «αντάρτη» επικεφαλής Περικλή Αμπεριάδη χωρίς να γίνεται καμία αναφορά στη Δημοτική Αρχή. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Οι βουλευτές Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνεννόηση με την  παράταξη «Δύναμη Πολιτών» του δήμου Νέστου και την τοπική κοινωνία, έθεσαν στα Υπουργεία Οικονομίας & Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος & Ενέργειας το πρόβλημα που είχε προκύψει με τη διακοπή του έργου που αφορά στο αποχετευτικό σύστημα στην περιοχή της Κεραμωτής και τη σύνδεσή του με το σύστημα βιολογικού καθαρισμού της Χρυσούπολης.

Το πρόβλημα αντιμετωπίσθηκε άμεσα και στις 27 Απριλίου εγκρίθηκε από τη Διεύθυνση Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης κανονιστική πράξη η οποία υπεγράφη σήμερα. Σύμφωνα με αυτήν η χρηματοδότηση του έργου θα γίνει με τους ήδη υπάρχοντες όρους και το έργο θα συνεχιστεί άμεσα και θα ολοκληρωθεί».

Προηγούμενο άρθροΚατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης για εισοδήματα έως 30.000 ευρώ από το 2020
Επόμενο άρθροΈνταση και επεισόδια στις εκλογές της ΟΝΝΕΔ Καβάλας