Εξιχνιάστηκαν, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, έξι διαρρήξεις επιχειρήσεων και μία κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας, που διαπράχθηκαν, το χρονικό διάστημα 16-9-2020 έως 1-1-2021, στο νομό Καβάλας.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του ημεδαπού δράστη, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τις έρευνες ο δράστης, το παραπάνω χρονικό διάστημα, σε έξι περιπτώσεις διέρρηξε επιχειρήσεις στο νομό Καβάλας, καθώς επίσης αφαίρεσε μια δίκυκλη μοτοσικλέτα από την πόλη της Καβάλας.

Κατά τη διάπραξη των διαρρήξεων αφαίρεσε από το εσωτερικό δύο επιχειρήσεων, τέσσερις ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ενώ στις άλλες περιπτώσεις αποχώρησε χωρίς να αφαιρέσει οτιδήποτε.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του δράστη, βρέθηκε ο ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και η δίκυκλη μοτοσικλέτα που είχε αφαίρεσε, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα κράνος, μία τσάντα, ρουχισμός και ένας λοστός, τα οποία έφερε και χρησιμοποιούσε κατά τη διάπραξη των διαρρήξεων.

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παρόμοιες πράξεις.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Προηγούμενο άρθροTo 64ο Φεστιβάλ Φιλίππων θα είναι αφιερωμένο στον Διονύσιο Σολωμό
Επόμενο άρθροΣτηρίζουμε τις επιχειρήσεις της πόλης μας- Δείτε το ωράριο των καταστημάτων