Νέα σειρά επαφών είχαν σήμερα το πρωί οι εργαζόμενοι των τριών εταιριών που δραστηριοποιούνται στην ΒΦΛ έχοντας το πρωί συνάντηση με τον βουλευτή ΝΔ Καβάλας Νίκο Παναγιωτόπουλο.
Ο βουλευτής ζήτησε ψυχραιμία και στις δύο πλευρές ώστε να μην ξεφύγει άλλο η κατάσταση χαρακτηρίζοντας την απόφαση τους να υπογράψουν ως λογική. Σημείωσε πως αν αποχωρήσει ο επενδυτής τότε θα μείνουν όλοι εργαζόμενοι άνεργοι ενώ χαρακτήρισε μπαρούφες τα περί αυτοδιαχείρησης.
Από την πλευρά του ο εργαζόμενος Γιώργος Θεοφυλακτίδης υποστήριξε πως το εργοστάσιο πρέπει να μείνει ανοιχτό συμπληρώνοντας πως οι ίδιοι πληρώνονται με καλά λεφτά που μένουν στην Καβάλα.

Ένταση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Το δεύτερο μέρος των επισκέψεων των εν ενεργεία εργαζομένων του εργοστασίου της ΒΦΛ ήταν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ όπου θα συναντούσαν τους βουλευτές κ. Παπαφιλίππου και Εμμανουηλίδη. Ωστόσο, νωρίτερα βρισκόταν σε εξέλιξη συνάντηση των 2 βουλευτών με συνταξιούχους της ΒΦΛ στην οποία οι βουλευτές ζήτησαν να μην καταγραφούν από τις κάμερες. Το ίδιο ζήτησαν και στη συνάντηση με τους εν ενεργεία εργαζόμενους με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση μεταξύ των δύο πλευρών.

Η ένταση συνεχίστηκε για λίγα λεπτά με τους βουλευτές να ζητούν να αποχωρήσουν οι κάμερες και τους εργαζόμενους να υποστηρίζουν πως θα δώσουν συνέντευξη για να μιλήσουν.

Προηγούμενο άρθροΈτσι είναι σήμερα ο αρχαιολογικός χώρος στην Αμφίπολη – video
Επόμενο άρθροΈτοιμο το Μαξίμου για νέες αλλαγές στον εκλογικό νόμο για να προσελκύσει Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ