ds1050-604x402

Σε δύο θέματα της τοπικής επικαιρότητας επανήλθε με συναινετικές της προτάσεις η διοίκηση του Δήμου Καβάλας. Ζήτησε από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης να συνεργαστούν για την ονοματοδοσία οδών και τη διεκδίκηση χρημάτων από Περιφέρεια και κράτος ως προς την επανακατασκευή της γέφυρας. Δύο τουλάχιστον παρατάξεις της αντιπολίτευσης αρνήθηκαν την ιδέα. «Αργά μας θυμηθήκαμε» απάντησε στη Δήμαρχο ο κ. Μάκης Παπαδόπουλος ενώ ο Βαγγέλης Παππάς είπε ότι θέματα ονομάτων σε οδούς της Καβάλας θα τα εξετάσει η νέα διοίκηση του Δήμου.

Στην έναρξη της η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου χθες ήταν αρκετά ήρεμη. Η κ. Τσανάκα γνωστοποίησε τη συνεργασία της με την Εγνατία Οδό ΑΕ και τον καθηγητή κ. Ηλιού. Το ραντεβού έγινε το Σάββατο κι όπως αποφασίστηκε θα διεκδικηθούν χρήματα για να διορθωθεί η ζημιά στη γέφυρα τόσο από την Περιφέρεια ΑΜΘ όσο και από το αρμόδιο Υπουργείο. Η κ. Τσανάκα ζήτησε τα θέματα ονοματοδοσίας οδών να εξεταστούν από την αρχή από μια διαπαραταξιακή επιτροπή. Εκτός από το όνομα του Λευθέρη Αθανασιάδη έθεσε και το θέμα του ονόματος Ευάγγελου Ευαγγελίου.

Θέματα της ΔΕΥΑΚ σε Νέα Καρβάλη και Παναγία έθεσε ο κ. Μουριάδης. Κριτική στη δήμαρχο για το διαγωνισμό της ΔΙΑΜΑΘ σε έργο στο ΧΥΤΑ έκανε ο κ. Μάκης Παπαδόπουλος. Χαρακτήρισε την έκπτωση μικρή ενώ «άφησε» και κάποια υπονοούμενα για τη σχέση της αναδόχου εταιρίας με το Δήμο Καβάλας. Την γνωστή προοπτική ενός νέου νόμιμου κυνοκομείου σε έκταση του Εσκί Καπού επανέλαβε η κ. Τσανάκα. Ο κ. Γιώργος Φιλόσογλου είπε ότι ανώνυμη καταγγελία για διάφορα θέματα του Δήμου, η οποία απασχόλησε τη δικαιοσύνη, τέθηκε οριστικά στο αρχείο.

proininews.gr

Προηγούμενο άρθροΚοινωνικό Μέρισμα: Ποιοι θα πάρουν τα χρήματα χωρίς αίτηση – Τι πρέπει να προσέξετε
Επόμενο άρθροΚόκκινα τα φετινά Χριστούγεννα στην Καβάλα