Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας, που συνεδρίασε το Σάββατο 23-1-2016, εξουσιοδοτημένο σχετικώς από την Γενική Συνέλευση, αποφάσισε :
• Την συνέχιση της αποχής των δικηγόρων της Καβάλας από τα καθήκοντά τους, από την 23 Ιανουαρίου έως και την 1 Φεβρουαρίου 2016 , εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό την κατηγορηματική αντίθεση του σώματος των δικηγόρων απέναντι στο νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό και ειδικότερα στην συγχώνευση των ασφαλιστικών ταμείων σε ένα φορέα και στον υπολογισμό των ασφαλιστικών εισφορών αποκλειστικά με βάση το φορολογητέο εισόδημα.
• Την επικύρωση της από 22.01.2016 σχετικής απόφασης της Συντονιστικής Επιτροπής της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας.
• Να ζητήσει την άμεση απόσυρση του σχεδίου νόμου για το ασφαλιστικό, το οποίο αποσκοπεί στην εξόντωση της συντριπτικής πλειοψηφίας των δικηγόρων και στη βίαιη απομάκρυνση από το επάγγελμά τους, δημιουργώντας κατ΄ αποτέλεσμα συνθήκες μονοπωλιακού ανταγωνισμού.
Να προσκαλέσει όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες του νομού μας σε κοινή συστράτευση στον αγώνα κατά των παράλογων διατάξεων του ασφαλιστικού νομοσχεδίου.

Προηγούμενο άρθροΣήμερα η πρώτη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Α.Μ.Θ
Επόμενο άρθροΈριξαν γάλα & πατάτες αγρότες & κτηνοτρόφοι από την Ορεινή