Ο Δήμος Καβάλας, το Επιμελητήριο και η Alfa Sports Management εξέφρασαν, σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, τους στόχους και τις προσδοκίες τους για το 1ο Blue city Multisport Event, που θα πραγματοποιηθεί στις 27, 28 και 29 Μαΐου.

“Ευελπιστούμε ότι θα αυξήσει το τουριστικό προϊόν και θα διευρύνει το πλήθος αυτών που ασχολούνται με τον Αθλητικό Τουρισμό”, τόνισε ο δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης, και ευχαρίστησε το Επιμελητήριο για την οικονομική και την ηθική συμπαράσταση στη διοργάνωση του event.

«Η Καβάλα προσφέρεται για να γίνει κόμβος αθλητικού τουρισμού, διότι συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για αθλητικές δραστηριότητες εκτός γηπέδων και γυμναστηρίων. Στόχος μας είναι να στήσουμε ένα αθλητικό-ψυχαγωγικό event, του οποίου η επιτυχία θα αφήσει μοναδικό αποτύπωμα στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Alfa Sports Management, Αντώνης Λιάκος.

“Στη σύγχρονη εποχή, που ο αθλητισμός και τα ταξίδια είναι μια διέξοδος από την καθημερινότητα, αναπτύσσεται ως θεματικός ο Αθλητικός Τουρισμός, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αποτελεί αποκλειστικό κίνητρο για επίσκεψη σ’ έναν τόπο”, σημείωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, Τάκης Αγγελίδης.

“Ενώνουμε τις δυνάμεις μας σε μια δράση που θα προβάλλει τον τόπο και θα φέρει αθλητές στην περιοχή, γεγονός που θα ικανοποιήσει τους κλάδους του εμπορίου, της εστίασης και των ξενοδοχείων”, είπε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Μάρκος Δέμπας.

Προηγούμενο άρθροΤο θέμα της ΔΙΑΑΜΑΘ ξεχωρίζει σημερινό δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Καβάλας
Επόμενο άρθρο«Είναι ασκήσεις επί χάρτου», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Ελευθερών, Χρήστος Πριονίδης, για τα πλευρικά διόδια στον κόμβο του Αγίου Ανδρέα