Κάλεσμα προς όλους τους Καβαλιώτες να ενδυναμώσουν το έργο του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Π.Ε. Καβάλας, ενισχύοντας τον Αγώνα Αγάπης που θα διεξαχθεί στο Βερούλειο την Κυριακή 7 Νοεμβρίου, απηύθυναν κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης και οι εκπρόσωποι των εργαζομένων του Super Market Μασούτης, της ΑΕΚ Καβάλας και της Ακαδημίας Mundialito.

Ο κ. Μουριάδης, αφού συνεχάρη τους συνδιοργανωτές του φιλανθρωπικού αγώνα ποδοσφαίρου για την ευαισθησία με την οποία αντιμετωπίζουν διαφορά κοινωνικά θέματα, επισήμανε ότι ο Δήμος Καβάλας στέκεται αρωγός σε μια ακόμη δράση Αλληλεγγύης των δημοτών του, ενώ δεσμεύτηκε ότι το επόμενο διάστημα θα προχωρήσουν οι διαδικασίες κατασκευής της Στέγης Υπιοστηριζόνενης Διαβίωσης.

Ο Διευθυντής του καταστήματος Grant Μασούτης, Σεραφείμ Σκαλιάπας, καθώς και οι εκπρόσωποι των Ακαδημιών της ΑΕΚ Καβάλας και του Mundialito, Κώστας Τσιμτσίρης και Αλέξης Δήμου αντίστοιχα, ευχαρίστησαν τον Δήμο Καβάλας για τη συνδρομή του και άφησαν να φανεί ότι ανάλογες ενέργειες στήριξης των τοπικών φορέων και συλλογικοτήτων θα γίνουν και στο μέλλον.

Προηγούμενο άρθροΣυνεργασία του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου με τον ανεξάρτητο περιφερειακό σύμβουλο Καβάλας Χρήστο Γάκη
Επόμενο άρθροΜε 4,7 εκ. € χρηματοδοτεί η Περιφέρεια ΑΜΘ έργα υδρεύσεων στους Δήμους Νέστου και Καβάλας