Μία σημαντική πρωτοβουλία της κ. Μαίρης Χατζηκωνσταντίνου, στελέχους της Ν.Δ. με ιδιαίτερη ευαισθησία και ενεργό δράση στα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα της πόλης μας, έγινε γνωστή σήμερα.

Σε συνάντησή της με τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Κ., κ. Μάρκο Δέμπα, συζήτησε τη δυνατότητα που έχει το Επιμελητήριο να παραχωρήσει στους Πολιτιστικούς Συλλόγους της Καβάλας τον Εκθεσιακό χώρο του «Απόστολος Μαρδύρης», προκειμένου να πραγματοποιούνται εκεί οι πρόβες των χορωδιακών και χορευτικών τμημάτων των Πολιτιστικών Συλλόγων σε συνθήκες κατάλληλων κοινωνικών αποστάσεων, που επιβάλλει ο Covid 19.

Όπως είναι γνωστό, ο Covid 19 δημιούργησε τεράστιο πρόβλημα, γιατί οι αίθουσες του Πυθαγόρα δεν επαρκούν χωροταξικά για την τήρηση των κανόνων ασφαλείας, με αποτέλεσμα πολλοί σύλλογοι να αντιμετωπίζουν στεγαστικό πρόβλημα.

Για τον ίδιο λόγο η κ. Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Δήμαρχο, κ. Θεόδωρο Μουριάδη, προκειμένου να βρεθεί λύση και στο ζήτημα της μετακίνησης των μελών των πολιτιστικών συλλόγων στους χώρους του εκθεσιακού κέντρου «Απόστολος Μαρδύρης».

Προηγούμενο άρθροΣτην Ευρωπαϊκή εβδομάδα Πόλεων και Περιφερειών συμμετέχει ο Δήμος Καβάλας
Επόμενο άρθροΑγιασμός για την νέα Λυκειακή χρόνια πραγματοποιήθηκε στο Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας