Μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α Καβάλας κ. Ξανθόπουλου Νικόλαου και ταυτισμένη απόλυτα με την εξωστρεφή στρατηγική της, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας με τις διοικήσεις των Δ.Ε.Υ.Α. Νέστου και Παγγαίου, την Πέμπτη 04/08/2016 στις 7:30π.μ. στα γραφεία της επιχείρησης. Επίσης, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση και με τη Δ.Ε.Υ.Α Θάσου με το πέρας των θερινών μηνών.Σκοπός της συνάντησης ήταν εκτός από τη γνωριμία και την ανταλλαγή απόψεων, η επίλυση τυχόν κοινών προβλημάτων, καθώς και η αναζήτηση κοινών δράσεων με στόχο την προώθηση και την επίλυση λειτουργικών, επιχειρησιακών και δομικών προβλημάτων των Δ.Ε.Υ.Α του Νομού.

Παρόντες από τη Δ.Ε.Υ.Α Νέστου ήταν ο Πρόεδρος της επιχείρησης κ. Γαβριηλίδης Νικόλαος, ο Διευθυντής κ. Κάλφας Κωνσταντίνος και ο υπεύθυνος Βιολογικού κ. Φωτιάδης Χρήστος. Από τη Δ.Ε.Υ.Α. Παγγαίου παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της επιχείρησης κ. Παπαδόπουλος Χαρίτων και ο Διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Χατζησπύρογλου Ιωάννης.

Από τη φιλοξενούσα Δ.Ε.Υ.Α Καβάλας στη συνάντηση συμμετείχαν εκτός του Προέδρου του Δ.Σ. κ. Ξανθόπουλου Νικόλαου, ο Προϊστάμενος της επιχείρησης κ. Λογγάρης Άγγελος, καθώς και ο υπηρεσιακός παράγων της κ. Τσακίρης Κωνσταντίνος.

Προηγούμενο άρθροΗ διοικούσα του ΑΟΚ ευχαριστεί Φιλόσογλου και Πριονίδη
Επόμενο άρθροΥπό μερικό έλεγχο η φωτιά στη Δράμα