Με τον πρόεδρο του εθελοντικού οργανισμού το «Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστα Γιαννόπουλο, συναντήθηκε το πρωί της Πέμπτης (5/9), στο δημαρχικό μέγαρο, ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης.

Ο κ. Γιαννόπουλος παρουσίασε αναλυτικά τις δράσεις του οργανισμού στην περιοχή μας και την εικόνα που εμφανίζουν οι εγκαταστάσεις του στην Καβάλα, ενώ παράλληλα ζήτησε να διατηρηθεί η αγαστή συνεργασία που έχουν οι δυο πλευρές, με αντικειμενικό στόχο τη στήριξη των παιδιών που είτε έχουν κακοποιηθεί, είτε βρίσκονται για διάφορους λόγους σε δυσχερή θέση.

Ο δήμαρχος Καβάλας, αφού συνεχάρη τον κ. Γιαννόπουλο για την πολυετή προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο, υπογράμμισε την ανάγκη περεταίρω ενίσχυσης των προσπαθειών που καταβάλει το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την προστασία των αδύναμων συμπολιτών μας και υποσχέθηκε ότι θα παράσχει κάθε είδους υποστήριξη, προκειμένου να επιλυθούν τα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν κατά την άσκηση των εθελοντικών τους καθηκόντων ο κ. Γιαννόπουλος και οι συνεργάτες του.

Στη συνάντηση του δημάρχου Καβάλας με τον κ. Γιαννόπουλο παραβρέθηκαν η κ. Ιωάννα Μακρή, Συντονίστρια του «Χαμόγελου του Παιδιού» στη Βόρεια Ελλάδα και η κ. Ματίνα Γαβριήλογλου, ψυχολόγος του εν λόγω εθελοντικού οργανισμού στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.      

Προηγούμενο άρθροΕξόρμηση καθαριότητας από την νέα διοίκηση του Δήμου Θάσου
Επόμενο άρθροΈβρος: Μπαίνουν κάμερες στην Εγνατία Οδό – Αναλυτικά όλα τα σημεία