Στις 5 Ιουλίου 2021 ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης συναντήθηκε στο γραφείο του με τον Πρόεδρο του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδας, Αθανάσιο Καϊση, παρουσία του αντιπροέδρου του ΔΙ.ΠΑ.Ε Δημήτρη Μπαντέκα, του Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης Κωστή Σιμιτσή, και του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας Γεώργιου Γραμμένου.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης δήλωσε ότι ενημέρωσε τον Πρόεδρο του ΔΙΠΑΕ ότι ο πανεπιστημιακός κόμβος της Καβάλας χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Α.Μ.-Θ, μέσω του επιχειρησιακού προγράμματος 2014-2020, αφενός μεν με το ποσό των 7.000.000 ευρώ περίπου για την αγορά εκπαιδευτικού και τεχνολογικού εξοπλισμού, αφετέρου δε με το ποσό του 1.0000.000 για την δημιουργία θερμοκοιτίδας νεοφυών επιχειρήσεων, ενώ παράλληλα ξεκίνησαν και οι εργασίες της ενεργειακής αναβάθμισης της βιβλιοθήκης, προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ.

Επίσης τόνισε ότι η Π.Ε. Καβάλας συμφωνεί να παραχωρηθεί το κτήριο των παλαιών Δικαστηρίων στο ΔΙ.ΠΑ.Ε. για τις διοικητικές ανάγκες των δύο ινστιτούτων Πετρελαίου και Τουρισμού, τονίζοντας παράλληλα ότι και τα πέντε τμήματα του ΔΙΠΑΕ, ήτοι Χημείας, Φυσικής, Πληροφορικής, Διοικητικής Επιστήμης και Λογιστικής πρέπει να παραμείνουν ζωντανά και ισχυρά προς όφελος της πανεπιστημιακής κοινότητας και της τοπικής κοινωνίας.

Προηγούμενο άρθροΗ Πρόεδρος της Δημοκρατίας βράβευσε τις μαθήτριες του διαγωνισμού ζωγραφικής που διοργάνωσαν Π.Ε Καβάλας και Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση
Επόμενο άρθροΣύσκεψη στο Δήμο Καβάλας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης