Οι κάτοικοι της περιοχής έθεσαν το θέμα της ακραίας επικινδυνότητας του κεντρικού δρόμου της περιοχής και ζήτησαν την συνδρομή του Δήμου στην επίλυση του σοβαρότατου αυτού προβλήματος. Στο συγκεκριμένο σημείο, μόνον την περασμένη Κυριακή, έγιναν τρία αυτοκινητιστικά ατυχήματα, και έξι στη διάρκεια μιας εβδομάδας. Όλα μόνον με υλικές ζημιές. Κατά την διάρκεια των περασμένων ετών υπήρξαν και τραυματισμοί και μόνον από θαύμα δεν έχουμε μέχρι στιγμής θρηνήσει θύματα! Πλησίον του σημείου βρίσκεται στάση λεωφορείου, ενώ πεζοί περπατούν στο πεζοδρόμιο καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.

Αιτία των ατυχημάτων, με βάση την άποψη ειδικών είναι η χάραξη του δρόμου, η κατάσταση του οδοστρώματος, αλλά και οι υψηλές ταχύτητες που αναπτύσσουν οι οδηγοί στο συγκεκριμένο σημείο, ερχόμενοι από Νέα Ηρακλείτσα. Επισημαίνεται πως στην περιοχή έχουν κατ’ επανάληψη καταστραφεί τα προστατευτικά κιγκλιδώματα, τα φωτιστικά σώματα καθώς και η μπάρα ασφαλείας.

Η κ. Τσανάκα υποσχέθηκε να δώσει λύση στο ζήτημα της μείωσης ταχύτητας των αυτοκινήτων άμεσα, και να προωθήσει το συντομότερο δυνατό την οριστική επίλυση του θέματος.

Προηγούμενο άρθροΕπισκέψεις σε δομές κοινωνικής αλληλεγύης απο το Ν. Παναγιωτόπουλο και στελέχη της ΝΟΔΕ-video
Επόμενο άρθροΚυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ με πρωθυπουργό Καραμανλή ή Αβραμόπουλο;