Πραγματοποιήθηκε στη Kαβάλα η επίσκεψη μελών της διοίκησης της ΟΕΒΕΚ με τον Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Καβάλας κ.Καραμανλή Ιωάννη την Τετάρτη 12.30 μμ.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε από την πλευρά της Ομοσπονδίας ο Πρόεδρος κ.Χατζηχρήστος Θεόδωρος,ο Γενικός Γραμματέας κ.Κωνσταντινίδης Παναγαγιώτης και ο τομεάρχης Τεχνικών Επαγγελμάτων κ. Καϊλάρης Δημήτριος.

Η συνάντηση απασχολούσε κυρίως τα τεχνικά επαγγέλματα του Ν.Καβάλας και είχε ως βασικό θέμα τη μαύρη εργασία. Ο αστυνομικός Διευθυντής άκουσε τις θέσεις και τα αιτήματα των επαγγελματιών και δεσμεύτηκε ότι η υπηρεσία θα συνδράμει ενεργά στον περιορισμό της παράνομης επαγγελματικής δραστηριότητας

Ακολούθησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Καβάλας κ. Μουριάδη Θεόδωρο στις 14.30 μμ με την παρουσία και του τομεάρχη Υγειονομικού ενδιαφέροντος/Εστίασης κ.Βαφείδη Γεωργίου. 

Συζητήθηκαν οι δράσεις της Ομοσπονδίας σε τοπικό αλλά και περιφερειακό επίπεδο, καθώς και οι δυνατότητες συνεργασίας του Δήμου με την Ομοσπονδία για θέματα σχετικά με τους Επαγγελματίες, τους Εμπόρους και του Βιοτέχνες του Δήμου Καβάλας.

Τέλος συζητήθηκε το πρόβλημα της αύξησης των δημοτικών τελών ,θέμα που απασχολεί έντονα τους Επαγγελματίες, Βιοτέχνες και Εμπόρους του Ν.Καβάλας και ζητήθηκε από τον δήμαρχο Καβάλας μια πιο δίκαιη κατανομή αυτών, ανάλογα με τις επιχειρήσεις. Ο δήμαρχος δεσμεύτηκε από την πλευρά του να επανεξετάσει το θέμα σε μέλλοντα χρόνο.

 

Προηγούμενο άρθροΣυνεχίζεται η διακοπή υδροδότησης σε πολλές περιοχές της Καβάλας-Δείτε την επίσημη ανακοίνωση
Επόμενο άρθροΣυνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΒΙΟΠΑ Καβάλας