img_0778-1.jpeg

Με πρωτοβουλία του Αντιπροέδρου του 2ου Π.Τ. του Ο.Ε.Ε. κ. ΑΡΤΕΜΙΟΥ (Μάκη) ΚΑΪΠΑΚΗ έγινε στα γραφεία του Ο.Ε.Ε. στην Καβάλα, χθες Κυριακή στις 18,30′, συνάντηση Μελών του Ο.Ε.Ε. από την Καβάλα με τους 3 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από τον Ν.Καβάλας .
Ο Σύλλογός μας εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Νικόλαο Πατέλη (και Μέλους της ΣτΑ του Ο.Ε.Ε.) και τον κ. Δημήτριο Κατατσιόρα Αντιπρόσωπό μας στην ΠΟΦΕΕ (και Μέλους της Τ.Δ. του 2ου ΠΤ Αντολικής Μακεδονίας μέχρι 31/12/15).
Σε μια συζήτηση που διήρκησε 1.30′ κατατέθηκαν όλα τα έγγραφα του Συλλόγου μας με τις θέσεις μας για το προσχέδιο του Ασφαλιστικού όπως και το ψήφισμα μας την ημέρα της Απεργίας, αναλύθηκαν οι επί μέρους ενστάσεις μας και έγιναν οι τοποθετήσεις μας επί των απαντήσεων ή τοποθετήσεων των τριών Βουλευτών.
Γενικά η συζήτηση έδωσε και στις δύο πλευρές την δυνατότητα να συνομιλήσουν με την αναγκαία ειλικρίνεια και σε ένα επικοδομητικό κλίμα να ανταλλάξουμε απόψεις αλλά κυρίως στοιχεία με στόχο οι τοπικοί Βουλευτές να ενημερωθούν ποιο αναλυτικά για τα προβλήματα του Κλάδου και μάλιστα σε συνδυασμό με το αναμενόμενο φορολογικό νομοσχέδιο.
Θα συμμετέχουμε εκ νέου στην συνάντηση που θα κάνουν οι Βουλευτές με τους εκπροσώπους των επαγγελματικών τάξεων το επόμενο Σαββατόκυριακο.

Προηγούμενο άρθροΤην Τετάρτη συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας
Επόμενο άρθροΤην πίτα της έκοψε η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.