Τη Δευτέρα 17 Μαΐου 2021, στο Δημαρχείο Καβάλας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας με την παρουσία των Προέδρων του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας κ. Βασίλη Λεμονίδη, του Σωματείου Καφεζυθοπωλών κ. Γιώργου Βαφείδη, του Σωματείου Εστιατόρων κου Κωνσταντινίδη Μ. και του Γ.Γ. κου Κελγιώργη Γ. του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, καθώς επίσης και με την συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου και των Αντιδημάρχων Οικονομικών και Δημοτικής Αστυνομίας κ.κ. Γ. Προμούσα και Α. Μουμτσάκη αντίστοιχα, για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί για την χρήση κοινόχρηστου χώρου από τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Καβάλας για το έτος 2021.

Στη συνάντηση αποφασίσθηκε να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες μίσθωσης κοινόχρηστου χώρου για το 2021 και να ενημερωθούν με κάθε πρόσφορο μέσο οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες για την έκδοση της αναγκαίας άδειας, κατόπιν υποβολής της σχετικής αίτησης προς το Τμήμα Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων του Δήμου Καβάλας.

Επίσης, για όσους επαγγελματίες κατέβαλλαν μέρος ή το σύνολο του τιμήματος μίσθωσης χώρου για το 2020, για το οποίο υπάρχει απαλλαγή μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊου, ο Δήμος, σύμφωνα με ότι ορίζει η εθνική νομοθεσία, θα προχωρήσει στη διαδικασία επιστροφής των ποσών που καταβλήθηκαν.

Απαραίτητο δικαιολογητικό προς τούτο αποτελεί το αποδεικτικό πληρωμής μίσθωσης κοινόχρηστου χώρου.

Προηγούμενο άρθροΚαθαρισμός της περιμετρικής οδού απο το τμήμα καθαριότητας του Δήμου Καβάλας
Επόμενο άρθροΓαλάζιες Σημαίες 2021: Αυτές είναι οι 14 παραλίες που βραβεύτηκαν στο Νομό Καβάλας