Στην Καβάλα χθές το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των εκλεγμένων Περιφερειακών Συμβούλων του συνδυασμού “Περιφερειακή Σύνθεση” υπό τον επικεφαλής  Χριστόδουλο Τοψίδη. 

Σκοπός της συνάντησης ήταν ο οργανωτικός σχεδιασμός και το πλαίσιο στο οποίο θα λειτουργεί η “Περιφερειακή Σύνθεση”,  προκειμένου να εκφράζεται αξιόπιστα και τεκμηριωμένα ο Προγραμματικός αυτοδιοικητικός λόγος του συνδυασμού, εν όψει της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου.

Με τεκμηριωμένες απόψεις, θέσεις και προτάσεις η “Περιφερειακή Σύνθεση” θα συμμετέχει ενεργά στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Α.Μ.Θ. , συνδιαμορφώνοντας τον αναπτυξιακό ρόλο της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης στην κατεύθυνση των εποικοδομητικών πρωτοβουλιών στις επερχόμενες προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει η Περιφέρειά μας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι εκλεγμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι: Βαβίας Σταύρος, Βουλγαρίδης Νικόλαος, Εξακουστός Κωνσταντίνος (Π.Ε. Έβρου), Ταπατζάς Μανώλης, Ιμάμογλου Τζιχάν, Καζάκου Φελίνα (Π.Ε. Ροδόπης), Αμοιρίδης Μιχάλης, Βουρβουκέλης Οδυσσέας, Χατζηγκενέ Ιρφάν (Π.Ε. Ξάνθης), Μαρκόπουλος Θεόδωρος, Γάκης Χρήστος, Ιωσηφίδης Αλέξανδρος (Π.Ε. Καβάλας), Πολυμέρου Μαρία (Π.Ε. Θάσου).

 

Προηγούμενο άρθροΕπιστολή Δέμπα στον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη
Επόμενο άρθροΒροχή από πρόστιμα σε κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς