Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Στήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Enterprise Europe Network, σας ενημερώνει ότι θα συμμετέχει στην έκθεση «Ξάνθη 2021» η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Ξάνθη, παράλληλα με τις Γιορτές της Παλιάς Πόλης από 07 έως 11 Σεπτεμβρίου 2021, στην οδό Πανεπιστημίου (μεταξύ Πανεπιστημίου και ΔΕΗ)

Σκοπός του Επιμελητηρίου είναι η παρουσίαση, προβολή και ανάδειξη όλων των παραγόμενων τοπικών προϊόντων ως κυρίαρχο στοιχείο της ταυτότητας του τόπου μας. Η εκθεσιακή δραστηριότητα «Ξάνθη 2021» στοχεύει στην προβολή και ανάδειξη των τοπικών προϊόντων, την προώθηση νέων ιδεών και προϊόντων, στην τόνωση της αγορά και την σύναψη εμπορικών συμφωνιών.

Στο πλαίσιο της Έκθεσης προγραμματίζονται παράλληλες εκδηλώσεις και ενδιαφέροντα events ενώ όλοι οι χώροι που θα διαμορφωθούν θα τηρούν τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν θα πρέπει να αποστείλουν αίτηση συμμετοχής στο Επιμελητήριο Καβάλας, το αργότερο έως την Τρίτη 31 Αυγούστου 2021.

Το Επιμελητήριο θα καλύψει όλες τις δαπάνες που αφορούν το περίπτερο και την έκθεση των προϊόντων-δειγμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Καβάλας στο τηλ. 2510 222212 με την κα Σούζη Μαυρομμάτη (εσωτ.4) και κα Δέσποινα Παρασύρη (εσωτ.11), e-mail.: info@chamberofkavala.gr, ιστοσελίδα www.kcci.gr

Ο Πρόεδρος

Μάρκος Δέμπας

Προηγούμενο άρθροΊδρυση Ειδικού Δημοτικού Σχολείου στη Θάσο
Επόμενο άρθροTο σχέδιο για την τρίτη δόση του εμβολίου – Ποιες ηλικίες θα προηγηθούν