Ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης δέχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Δημαρχείο τους μαθητές του Γενικού Λυκείου Ελευθερούπολης, του ΕΠΑΛ Ελευθερούπολης και του Γυμνασίου Ελευθερούπολης.

Σε συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία τους, άκουσε τα αιτήματα που με ωριμότητα κατέθεσαν οι μαθητές και έχουν να κάνουν με τον συνωστισμό στα τμήματα των σχολείων αλλά και στα μαθητικά λεωφορεία, όπου αναγκαστικά δεν μπορούν να τηρηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις, αλλά και με την πρωινή προσευχή η οποία σε ορισμένες περιπτώσεις δεν πραγματοποιείται.

Τους ενημέρωσε πως ως Δήμος Παγγαίου ασκεί πιέσεις από κοινού με την Περιφέρεια ΑΜ-Θ για να πραγματοποιούνται περισσότερα μαθητικά δρομολόγια, ενώ και για τα πολυάριθμα τμήματα έχει καταθέσει προτάσεις για αποσυμφόρησή τους.

Τέλος εξέφρασε τη δυσφορία του Δήμου για τη μη πραγματοποίηση προσευχής το πρωί εντός των τάξεων.

Ως Δήμος Παγγαίου στεκόμαστε τόνισε στο πλευρό των μαθητών και είμαστε πρόθυμοι να ακούσουμε κάθε σκέψη και προβληματισμό τους ώστε να συνεισφέρουμε στην επίτευξη λύσεων.

Προηγούμενο άρθροΚορονοϊός: Τα πιθανά επόμενα μέτρα για την αναχαίτισή του – Τι εξετάζεται για τις μάσκες και τους 65άρηδες
Επόμενο άρθροΞεκίνησε το μεταφορικό ισοδύναμο για το 2020 στα νησιά