Στις 4 Ιουλίου θα γίνουν τα εγκαίνια του δημοτικού κάμπινγκ της παραλίας Ορφυνίου. Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων το πρωί της Δευτέρας (22/6) ο αντιδήμαρχος Παγγαίου, Χρήστος Μποσμπότης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Lobby 101.8 .

“Βρέθηκε ένας επενδυτής που για 30 χρόνια πήρε την έκταση. Έχει γίνει ένα κόσμημα, με πισίνες, τροχοβίλες και θα φιλοξενεί μέχρι τετρακόσια άτομα στο κέντρο της Τούζλας και πιστεύουμε ότι αυτό θα δώσει μία τεράστια ώθηση στο τουριστικό προϊόν της περιοχής. Το αποτέλεσμα μετά από τόσα χρόνια μας δικαιώνει”, είπε ο κ. Μποσμπότης. Ο επενδυτής είναι από την Θεσσαλονίκη ενώ το μίσθωμα του ακινήτου είναι 16 στρέμματα περίπου 35 χιλιάδες ευρώ.

Σε ότι αφορά τα μηνύματα ενόψει σεζόν, αρχισε να επανέρχεται η κανονικότητα. Το Σάββατο γέμισε η περιοχή. Ο καιρός τα χάλασε λίγο την Κυριακή, αλλά οι Βαλκάνιοι τουρίστες καθώς και οι Έλληνες από τις γύρω περιοχές επιλέγουν τον δήμο Παγγαίου για μία κοντινή εξόρμηση. “Τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά”.

Για το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης που παρουσιάστηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Αθήνα, εκπροσωπήθηκε και ο δήμος Παγγαίου με τον δήμαρχο, Φίλιππο Αναστασιάδη. “Ο δήμος είναι έτοιμος να υποβάλλει αίτημα σε ώριμες μελέτες και προτάσεις και σύντομα θα δούμε πολλά πράγματα να τρέχουν μέσω του προγράμματος “Αντώνης Τρίτης”, η αποκατάσταση εμβληματικών κτιρίων, όπως η μελέτη για τη Λέσχη Αξιωματικών καθώς και έργα αντιπλημμυρικά, ύδρευσης, αποχέτευσης. Είναι ένα πρόγραμμα που θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας και δώσει ζωή στην τοπική αυτοδιοίκηση”.

Ακούστε όσα δήλωσε ο Χρήστος Μποσμπότης στο Lobby 101.8 από το 1.10.40

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΕργασίες αποκατάστασης δικτύου άρδευσης στο Τοπικό Διαμέρισμα Αβραμηλιάς του Δήμου Νέστου
Επόμενο άρθροΑισιοδοξούν οι οινοποιοί της Ανατολικής Μακεδονίας