Το ωδείο «ΝΕΑΠΟΛΙΣ» γιορτάζει τα 10 χρόνια λειτουργίας του με μια μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στον κινηματογράφο «ΟΣΚΑΡ» την Κυριακή 15 Μαΐου στις 19:30 με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν οι καθηγητές του κλασικού και του παραδοσιακού τμήματος του ωδείου «Νεάπολις». Επιπρόσθετα, την εκδήλωση θα εμπλουτίσουν κάποια από τα σύνολα του ωδείου μας: το παραδοσιακό μαθητικό σύνολο σε διεύθυνση Νίκου Μπογιάρη, το κιθαριστικό μαθητικό σύνολο , που διακρίθηκε πρόσφατα στο 3ο Φεστιβάλ Κιθάρας Θράκης, σε διεύθυνση Τάσου Δέλιου, η ορχήστρα εγχόρδων σε διεύθυνση Γιάννη Κεραμίδη, και τέλος, το σύνολο καθηγητών σε διεύθυνση Κώστα Χίζαρη, το οποίο θα ερμηνεύσει το έργο του τελευταίου “Music for Us”, βραβευμένο από το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και διασκευασμένο ειδικά για την περίσταση αυτή.

Θα ακολουθήσει η βράβευση των μαθητών μας από τον Δήμο Καβάλας, οι οποίοι διακρίθηκαν σε πανελλήνιους διαγωνισμούς, και η απονομή της ετήσιας υποτροφίας του ωδείου μας.

Η ηχητική κάλυψη θα γίνει από το Νίκο Μπογιάρη και το “pinkie audio” ενώ τα εδέσματα είναι χορηγία του “FORNO CLASSICO”. Ευχαριστούμε θερμά και τους δύο επαγγελματίες για την άψογη συνεργασία.

Προηγούμενο άρθροΑνακηρύχθηκε το 2017 σε έτος τουρισμού για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας –Θράκης
Επόμενο άρθροΤσεκούρι σε επικουρικές και ΕΚΑΣ, παρακράτηση φόρου και τέλη κυκλοφορίας – Έρχονται τα πρώτα μέτρα ασφαλιστικού και φορολογικού