Στην καβάλα βρίσκεται στο πλαίσιοολιγοήμερων διακοπών ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης. Το απόγευμα της Πέμπτης βρέθηκε στα γραφεία του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, όπου μίλησε με τους 3 κυβερνητικούς βουλευτές και άλλα κομματικά στελέχη. Στη συζήτηση που έγινε ξεχώρισε το θέμα του παλιού νοσοκομείου.
Ο αναπληρωτής υπουργός επανέλαβε τη διάθεση του δημοσίου να παραχωρήσει στον Δήμο Καβάλας το ακίνητο αλλά με τους γνωστούς όρους. Νωρίτερα χθες ο κ. Αλεξιάδης έδωσε στη δημοσιότητα την αλληλογραφία που είχε με τη δήμαρχο για το ίδιο θέμα. Η ενέργεια του αυτή φαίνεται να έγινε σκόπιμα προκειμένου να επιβεβαιώσει το περιεχόμενο της επιστολής της κ. Τσανάκα.

Όπως αναφέρει στις δηλώσεις του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μορφίδης με αφορμή την συνάντηση της Πέμπτης είναι πως ο δήμος θα πρέπει να καταθέσει μία συγκεκριμένη πρόταση για την αξιοποίηση του παλιού νοσοκομείου.

Η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα από την πλευρά της σημειώνει πως το θέμα πρέπει να συζητηθεί και στο δημοτικό συμβούλιο αλλά και με τον κ. Αλεξιάδη προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή.

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση για τα προβλήματα με τον διοικητή του νοσοκομείου Καβάλας οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-video
Επόμενο άρθροΕντοπίστηκε ο 55χρονος Ρώσος που αγνοείτο στο Άγιο Όρος