Στο νησί της Θάσου βρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Αθανάσιος Τσώνης και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Αλέξη Πολίτη και τον Πρόεδρο του Περιφερειακού συμβουλίου Χρήστο Παπαθεοδώρου.

Κατα την διάρκεια της παραμονής τους συνάντησαν και συζήτησαν με τον Δήμαρχο Θάσου Ελευθέριο Κυριακίδη και τον Δήμαρχο Παρανεστίου Αναστάσιο Καγιάογλου.

Για τις καλοκαιρινές διακοπές μας, ψηφίζουμε Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Είναι υγειονομικά ασφαλής, όμορφη και μας περιμένει.

Σε ανάρτηση του ο Αλέξης Πολίτης αναφέρει:

Θάσος, ένας διαχρονικά ασφαλής και πανέμορφος προορισμός για όλους.

Αυτό ήταν το γενικό συμπέρασμα από την επίσκεψή μας στο νησί παρέα με συναδέλφους από τη διοίκηση της Περιφέρειας (πρόεδρος περιφερειακού συμβουλίου, αντιπεριφερειάρχης τουρισμού, κκ Παπαθεοδώρου και Τσώνης) και τη συνάντησή μας με τους δημάρχους Θάσου και Παρανεστίου κκ. Κυριακίδη και Καγιάογλου.

Τα προβλήματα πολλά. Το ίδιο και οι ανησυχίες. Καταθέτω τη δύναμη ψυχής των Θάσιων αδερφών μας και το υψηλό φρόνημά τους εν μέσω πρωτόγνωρων για αυτούς και την τουριστική σεζόν συνολικά, παρελκόμενων και συνεπειών.

Φρονώ ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε (κεντρική διοίκηση, αυτοδιοίκηση, εμπορικός, επιχειρηματικός κόσμος, άνθρωποι του τουρισμού, υγειονομικοί) για φέτος, αρκεί να

1. είμαστε ενωμένοι

2. τηρούμε τα μέτρα ασφαλείας

3. έχουμε πίστη στην προσπάθεια, στις δυνάμεις μας και υπομονή

4. δουλέψουμε μαζικά και όχι ατομικά, για τον κοινό στόχο.

5. είμαστε ρεαλιστές.

Προηγούμενο άρθροΜάκης Παπαδόπουλος: «ΚΑΒΑΛΑ ΞΥΠΝΑ! ΟΧΙ στην υποβάθμιση του εμπορικού λιμένα!»
Επόμενο άρθροΤεράστια ουρά οχημάτων προς Βουλγαρία