Στην Καβάλα βρέθηκαν από το πρωί η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου και το στέλεχος του νέου κόμματος Ραχήλ Μακρή. Αρχικά επισκέφθηκαν τα γραφεία του σωματείου εργαζομένων της Καβάλα όιλ όπου συναντήθηκαν με το Σωματείο εργαζομένων στην Kavala Oil, το Σωματείο υπαλλήλων και Εργατοτεχνιτών Λιπασμάτων Καβάλας, και τον Αγροτικό Σύλλογο Δήμου Καβάλας. Νωρίτερα, η κ. Κωνσταντοπούλου, που συνοδεύονταν από την Ραχήλ Μακρή, βρέθηκε στα συσκευαστήρια του Νέστου.
Στην συνέχεια η πρώην πρόεδρος της Βουλής βρέθηκε στο εργοστάσιο της ΒΦΛ όπου γνώρισε αποθεωτική υποδοχή και έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στους εργαζομένους της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων.
Η πρώην πρόεδρος της Βουλής με το σύνθημα «Μας φαίνονται μεγάλοι γιατί είμαστε σκυφτοί, σηκώστε το κεφάλι να σκύψουνε αυτοί», κάλεσε τους περίπου 100 συγκεντρωθέντες στην πύλη του εργοστασίου της Νέας Καρβάλης να συνεχίσουν τον δυναμικό τους αγώνα και να μην υποχωρήσουν στις πιέσεις της διοίκησης. Την ενημέρωση της κ. Κωνσταντοπούλου ανέλαβε ο πρόεδρος του σωματείου Ν. Βογιατζίδης ο οποίος την ανακήρυξε μέλος του σωματείου ενώ η κ. Κωνσταντοπούλου ζήτησε και μία μπλούζα των εργαζομένων για συμπαράσταση στον αγώνα τους.

Προηγούμενο άρθροΑιματηρή έκρηξη στην Τουρκία με 9 τραυματίες
Επόμενο άρθροΣύσκεψη για τα προβλήματα οδηγών και πεζών στην Καβάλα-video