Στο πλαίσιο του έργου INTERREG EUROPE #CHERISH ο Δήμος Καβάλας θα συμμετάσχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Πόλεων και Περιφερειών (#EURegions Week) και το εργαστήριο με τίτλο: ” Cultural heritage in coastal Europe”.

Πρόκειται για ένα εργαστήριο που με επιτυχία υπέβαλε, εγκρίθηκε και περήφανα διοργανώνει ο Δήμος Καβάλας(διαδικτυακά), σε συνεργασία με το υπόλοιπο εταιρικό σχήμα CHERISH.

Στο εν λόγω εργαστήριο, η Ιώ Χατζηβαρύτη, ως συντονίστρια του έργου, θα εκπροσωπήσει την Καβάλα και θα επιχειρήσει να παρουσιάσει την επιτυχημένη συνεργασία του Δήμου (έργο INTERREG EUROPE CHERISH), με τους μελετητές του ΙΝΑΛΕ και του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ (έργο HORIZON 2020 #PERICLES), στο κοινό τους case study, που αφορά τη διατήρηση και την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς των αλιευτικών κοινοτήτων της ΑΜ-Θ.

Το εργαστήριο θα λάβει χώρα στις 13/10/2020, από τις 10:30 έως τις 12:00, και θα μεταδοθεί μέσω live streaming από τη σελίδα του Δήμου Καβάλας στο FB.

Προηγούμενο άρθροΑπεργία αποφάσισαν οι καθηγητές σε γυμνάσια και λύκεια
Επόμενο άρθροΣυνάντηση Χατζηκωνσταντίνου με Δέμπα-Μουριάδη για να βρεθεί στέγη φιλοξενίας των Πολιτιστικών Συλλόγων την πόλης