Διήμερη περιοδεία στην Ανατολική Μακεδονία & Θράκη πραγματοποιεί στις 14 και 15 Ιουνίου η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά. 

Στις 7:00 σήμερα το απόγευμα η κ. Γεννηματά θα μεταβεί στην Ελευθερούπολη, έδρα του δήμου Παγγαίου όπου και θα παρουσιάσει στο Αμφιθέατρο Δημοκρατίας «Φρίξος Παπαχρηστίδης» τις θέσεις του κόμματός της για την αγροτική πολιτική. 

Τόσο η ίδια η πρόεδρος όσο και οι συνεργάτες της έκριναν ότι ερχόμενη στην περιφέρεια ΑΜΘ πέρα των προγραμματισμένων δράσεων θα έπρεπε να συζητηθούν και τα ζητήματα του αγροτικού τομέα. Έτσι, για την πολιτική της ομιλία επιλέχθηκε η αγροτική και ημιαστική περιοχή του δήμου Παγγαίου ενώ αυτονόητα ο λόγος της θα εστιαστεί και στην παρούσα πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας. 

Η επίσκεψη της προέδρου επηρεάζει τις εσωκομματικές διαδικασίες διότι η προγραμματισμένη για τη Δευτέρα κομματική συνέλευση μετατέθηκε για την Παρασκευή. Στο τέλος του μήνα και ειδικότερα στις 26/6 προβλέπεται επίσης και η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέας νομαρχιακής επιτροπής.  

Σε πρόσφατη δημοσκόπηση του «Βήματος» της Κυριακής το ποσοστό της Δημοκρατικής Συμπαράταξης εμφανίστηκε ελαφρώς αυξημένο, γεγονός που κατά την άποψη του πρώην βουλευτή ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Παπουτσή προσδίδει μια υποκειμενική νότα αισιοδοξίας.

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση στην Αντιπεριφέρεια Καβάλας για το νέο LEADER-video
Επόμενο άρθροΚαι νέο υποπτο κρούσμα οζώδους δερματίτιδας στο Χαλκερό