Στην Γενική Συνέλευση του ΤΟΕΒ (Τοπικός Οργανισμός Εγγείων Βελτιώσεων) Χρυσοχωρίου παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Νέστου κ. Μιχαηλίδης Σάββας, όπου μετά την έγκριση του ισολογισμού και των αποτελεσμάτων χρήσεως 2020 είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τα μέλη του οργανισμού για τις σημαντικές δράσεις του Δήμου, που έμμεσα ή άμεσα στηρίζουν τους αγρότες του Νέστου.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο των ασφαλτοστρώσεων (με προϋπολογισμό 5,9 εκ. ευρώ) όλων των κεντρικών αγροτικών οδών που δημοπρατεί ο Δήμος από πιστωτές του Α. Τρίτση, αλλά και στην προσπάθεια για αγορά ενός Ισοπεδωτή Γαιών και ενός εκσκαφέα με 19m βραχίονα, για τον καθαρισμό των τάφρων και της συντήρησης της αγροτικής οδοποιίας. Επίσης έδωσε έμφαση στις λειτουργίες του Κέντρου Γεωθερμικών Εφαρμογών καθώς και στα θέματα της ορθολογικής διαχείρισης των υδάτων άρδευσης.

Στην εκδήλωσε παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αντωνιάδης, οι Πρόεδροι των ΤΟΕΒ Χρυσούπολης και Πιερίας Κοιλάδας, ο Δ/ντης Αγροτικής Ανάπτυξης και ο Πρόεδρος Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Νέστου.

Προηγούμενο άρθροΗ ΠΑΕ ΑΟΚ κατέθεσε την εγγυητική των 150.000 ευρώ
Επόμενο άρθροΠαναγιωτόπουλος και Χρυσοχοΐδης στον Έβρο: «Τα σύνορα της Ελλάδας θα παραμείνουν ασφαλή και απαραβίαστα»